Advertisement

Seattles råeste 16-åring til Norge 🚀

14. nov 2018 kl. 00:00
LILLE MOSES (INTERSCOPE/ATOMIC SOUL)

Da Lil Mosey varmet opp for Juice WRLD på Sentrum Scene i september var det mange Oslo-gutter og -jenter som ropte høyt etter gjesteartisten lenge før han jogget inn på scenen.

Seattle-stjerneskuddet hadde samme uke entret Billboard Hot 100 for første gang, takket være undergrunnshiten «Noticed».  Siden har pilen bare pekt oppover for Lil Mosey, og vi ser ingen grunn til at det skal stoppe med det første. 

«Noticed» har lenge vært blant Spotifys 100 mest streamede låter globalt, og på amerikanske Billboard peaket singelen på 80. plass. Greie tall for en gutt som er født i 2002. 

Den Cole Bennett-regisserte musikkvideoen starter med at 16-åringen våkner i sengen sammen med en jente: Lathan Moses Echols (som han egentlig heter) legger straks ut på sin egen turné, og knappe fem måneder etter forrige Sentrum Scene-konsert – og fem dager før 17-årsdagen – er han igjen klar for Oslos lille storstue 30. januar.Grei info hvis du er på alder med Mosey: Konserten har fri alder i hovedsalen. Billettene slippes på fredag.

Se også: Her er musikkvideoen Juice WRLD skjøt i Norge