Se Will Smith bli revet med av godværet

22. mai 2013 kl. 00:00

Spontan «Summertime»-rap FTW.

Når det kommer til amerikanske artister som heter Will, så scorer opptil flere av dem ganske så høyt på skamløs-skalaen. På lik linje med for eksempel will.i.am, så har heller ikke Will «Fresh Prince» Smith vært kjent for å fornekte seg når det kommer til å holde tilbake på osten i sin sorgløse & joviale rap.
 
Men noen godlåter har da 44-åringen hatt, og en av disse er tidløse «Summertime», alias førstesingelen fra den freske prinsen og tjommi DJ Jazzy Jeff sitt 1991-sett Homebase. 
 
Da den straks norsk kinoaktuelle superhunken gjestet David Lettermans Late Night-show i går, tok han med seg New York-godværet inn i tv-studio og brøt uoppfordet ut i en folkelig spontanframførelse av den klassiske sommerlåta (se snutt over).

Originalen 4 life også, seff:

Bonus(s): Se den godt voksne skuespilleren meddele at han (tross storhits som «Miami») ikke kan svømme:


 

Will har forøvrig vært i studio med Kanye West i Brazil (se bilde), og forteller i et intervju med Hip Hollywood at selv for ham er det ingen spøk å lage tjuns med et av hip-hop-gamets mest anale produsenter:
 
– Det stemmer at jeg har kødda litt rundt i studio med Ye. Et artistcomeback fra meg sitter langt inne, men vi får se om jeg blir bitt av basillen. Han har hvertfall pushet meg jævlig hardt. 
 
Se også: WHOA! Se Will Smith rappe Fresh Prince-sangen á la 2013 (video)