Hopp til hovedinnhold
Blått blod-boost for Paperboys-boss.

Se Vinni live fra Slottet (og Idol)

Norges beste produsent Kåre Vestrheim + Paperboys-ringrev Vinni = lekker musikk. I går kveld viste NRK lysluggen i aksjon via Sonja og Harald, som holdt Slottet juleåpent. Utenom om Vinni, som du ser ovenfor, spilte også blant andre Katzenjammer, Ingrid Olava, Samsaya, Ida Jenshus og
Marit Larsen.

– Det er en ære, glede og et privilegium å få lov til å bidra på en sånn plate og samtidig kunne bidra til en så god sak, sier Vinni om å være med på albumet Vi tenner våre lykter, som du kan høre og laste ned her:


Inntektene går til Kronprinsparets fond, som på en ryddig og effektiv måte støtter prosjekter innenfor helse og utdanning i utlandet, og initiativ knyttet til barns oppvekstvilkår i Norge.

«Mørkredd» er ikke med på Vinnis kommende solo- og majorlabel-debut Oppvåkningen, som Universal slipper i løpet av 2012, produsert av Astma, Patrick Collen og Tommy Tee. Den ikke så objektive Idol-Gunnar «Gest» Greve forteller 730 at albumet er i ferd med å bli et «MONSTER» (og viste oss noen låter som ikke er snaue).

Apropos Greve: Vinni spilte også på fredagens Idol-finale:


Se også: Lars Vaular er angivelig ikke for pen (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer