Hopp til hovedinnhold
STRAM I KJØTTET (MATS GRIMSETH/RED BULL)

Se video med Norges beste breaker: Daniel Grindeland

STRAM I KJØTTET (MATS GRIMSETH/RED BULL)

I helgen Daniel Grindeland kåret til tittelen Norges beste b-boy via
den hektiske norgesfinalen til Red Bull BC One. Bergenseren, som tok tredjeplass i Norske talenter, regnet ikke med å seire.

– Dette er helt sinnssykt! Jeg hadde ingen planer om å vinne. Jeg tenkte bare å komme her og gjøre det jeg gjør og gjøre det best mulig. Så vant jeg, forteller en sliten og fornøyd bergenser.

11. oktober reiser han til Helsinki for å representere Norge i den vesteuropeiske finalen og kjempe om en plass i den internasjonale finalen i Paris.

Fortsetter nedenfor.

 

Dommerpanelet bestod av Lamine Diouf fra Frankrike, Daniel Rojas alias Sonic fra Danmark og norske André «Tech Rock» Eriksen fra Atomic B-Boys og rapgruppen Warlocks.


– Jeg så det med en gang: Denne fyren er her for å vinne. Han er et dyr! En veldig allsidig danser med et fantastisk vokabular. Han har god selvtillit, vet nøyaktig hva han gjør og har rett og slett alt som skal til for å være en b-boy, sier Rojas, som får støtte av Eriksen:

– Han er bare rett og slett blitt jævlig dyktig, og det viser han fra første runde. Han skiller seg ut hele veien og leverer mange spektakulære triks.

Hip-hop-veteranen legger dog til at Daniel kan bli enda bedre.

– Han er dyktig, men samtidig veldig ung og mangler noe av kreativiteten. Om han fortsetter slik som han har gjort til nå i tre-fire år til, så kommer han til å være på et ekstremt høyt internasjonalt nivå, avslutter Eriksen.

Se video fra Red Bull BC One her:


(Hvis videoen ikke laster inn; refresh siden.)


Se også:
Tre Oslo-jenter som er t̶w̶e̶r̶k̶i̶n̶’̶  werkin’ it
(video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer