Hopp til hovedinnhold

Se ut som en festivalsjef

En spesialopphoret jakke fra MGMT, Cavalera Conspiracy eller The Ting Tings kan bli din.

Moroa startet mandag. Vi lar Hovefestivalen fortelle:

– At musikk og mote ofte er to sider av samme sak er ingen hemmelighet. Men at enkelte artister går rundt med en hemmelig klesdesigner i magen, kan noen ganger være litt overraskende.

– I samarbeid med Replay satte vi i år opp et hyggelig lite telt hvor artistene kunne komme innom og henge på backstagen. Vi satte også frem diverse malersaker, nål og tråd og andre pynteting man kan få bruk for når fantastien nekter å sette grenser. Artister som følte seg kreative fikk en denimjakke fra Replay med Hovelogo, som de kunne pynte opp akkurat som de ville. Poenget var å selge dem til høystbydende etter festivalen – inntektene fra salget skulle gå til et godt formål.

– MGMT, Cavalera Conspiracy, The Ting Tings og Ida Maria var blant artistene som kastet seg inn i oppgaven med liv og lyst. I tillegg fikk vi også en finfin jakke fra Charlotte og Tooji i MTV. En av disse jakkene kan nå bli din! Hver kveld fremover legger vi ut en ny jakke for salg.

Mandag: Ida Maria Tirsdag: The Ting Tings Onsdag: Charlotte og Tooji Torsdag: The Cavalera Conspiracy Fredag: MGMT

– Alt du trenger å gjøre er å skrive fullt navn, mailadresse og summen du kan tenke deg å gi for plagget i kommentarfeltet. Tullebud og bud uten troverdig avsender vil ikke bli regnet med. Den som har budt den høyeste summen før midnatt stikker av med jakka. Dersom det høyeste budet er tull eller budgiveren skulle trekke seg, går jakka til den neste på lista.

– Pengene går uavkortet til Natur og Ungdom, og er ikke det et godt formål, så vet ikke vi.

Lykke til via Hovefestivalen.no.

Les mer