Se Thorbjørn Harr kline med Hilary Duff på norsk TV

30. apr 2016 kl. 00:00

Laster inn

Vis på Instagram

@-webkit-keyframes”dkaXkpbBxI”{ 0%{opacity:0.5;} 50%{opacity:1;} 100%{opacity:0.5;} } @keyframes”dkaXkpbBxI”{ 0%{opacity:0.5;} 50%{opacity:1;} 100%{opacity:0.5;} }


OPPDATERT mandag 2. mai

I kveld får vi endelig se Younger på norsk TV! Tune inn på TV 2 Livsstil klokken 22:00 for de to første episodene. Serien er også tilgjengelig via TV 2 Sumo


Se klipp av Thorbjørn Harr og Hilary Duff: 
Sak fra oktober 2014

Den norske skuespilleren Thorbjørn Harr spiller Jarl Borg i Vikings, men blir også snart å se i den mer lettbeinte TV-serien Younger. Nordmannen er ikke å se i seriens første trailer, men 40-åringen får til gjengjeld kline litt med eks-Disneystjerne Hilary Duff foran kamera. 


Den amerikanske 27-åringen er for tiden midt i en kjip skilsmisse, så det er nok ikke lenge før romanseryktene går. Britiske Daily Mail publiserte en rekke bilder av det klinende paret, men påpeker sporty nok at det er fra innspillingen. 

Fortsetter under 

THORBJØRN HARR ALIAS JARL BORG I VIKINGS (HISTORY CHANNEL)I Younger får vi se 40 år gamle Liza (Sutton Foster), som sliter med å få seg jobb etter å ha vært hjemmeværende mor noen år. (‘Murica?) Etter å ha blitt tatt for å være i tyveårene bestemmer hun seg derfor for å late som om hun er nettopp det, og begynner å jobbe som assistent sammen med den noe yngre Kelsey (Hilary Duff). 

Younger virker litt fjasete, men er skrevet, regissert og produsert av Sex and the City-skaper Darren Star, som burde være et godt tegn. 


Se første trailer til TV-serien nå, som har premiere i januar: 
Se også: – Axel Hennie er ikke The Rock, men han rocker! (VIDEO)