Hopp til hovedinnhold
GLADGUTT AF (XO/REPUBLIC/UNIVERSAL)

Se The Weeknd synge om rumpa til sin nye kjæreste Selena Gomez

GLADGUTT AF (XO/REPUBLIC/UNIVERSAL)

Musikken til The Weeknd har blitt poppete og lettbeint de siste årene, men det visuelle er stort sett tyngre. I kveld kom videoen til hans nyeste singel «Party Monster», hvor knark, fest, religion og lokkende jenter igjen står sentralt.  


En pike han har lyst på er Selena Gomez, jamfør teksten, hvor Abel Tesfaye synger til en dame som han oppfordrer til å få på en linje kokain. Han mener hun har like bra lepper som Angelina Jolie og en rumpe formet som Selena Gomez’ stump.

– Ooh, she mine, ooh girl, bump a line /Angelina, lips like Angelina / like Selena, ass shaped like Selena… Troll i ord af?


Eller god iscenesatt promo?


Denne uken ble The Weeknd og Selena fotografert mens de kysset på en restaurant i LA.(PS: Justin Biebers eks er kanskje vant til å ha kjæreste som ikke holder bamsen i buksen. Bra, for Abel synger at han «just need a girl who gon’ really understand». Hehe…. Refrenget er «woke up by a girl, I don’t even know her name».)


«Party Monster» fra
Starboy er produsert av Ben Billions, mens videoen er regissert av Alex Lee og Kyle Wightman fra BRTHR. 
 
Norgesaktuelle Lana Del Rey korer på sangen og er kreditert som en av låtskriverne. (Istedenfor «Angelina, lips like Angelina», så kunne jo Abel lett ha sunget «Lana, lips like Lana»…)
 

 
 

Les mer