Hopp til hovedinnhold
TOM HARDY SOM BANE (SF NORGE/WARNER BROS.)

Se superskurken fra The Dark Knight i aksjon

TOM HARDY SOM BANE (SF NORGE/WARNER BROS.)


Regissør, manusforfatter og produsent Christopher Nolan vet at det blir vrient å følge opp Heath Ledgers forbløffende tolkning av The Joker, men denne introduksjonen vil gjøre mange interessert i Bane. Jævelen som skal ta rotta på Batman i The Dark Knight. Superskurken, først presentert i snart Mad Max), som forteller papirutgaven av med norsk babe), hvor den svære, smarte, medisinerte psykoen blir spilt av wrestler Robert Swenson. En forglemmelig affære.

– Vet du hva? Jeg husker ikke Bane noe særlig fra lerretet, mer at folk fortalte meg om ham, uten å foretrekke en mine, ler skuespilleren.

– Men jeg stoler på Chris (Nolan). Jeg vet at han ikke ville tatt en dårlig avgjørelse når det kommer til hvem skurken skal være!

De første minuttene av filmen skal vises på IMAX-kinoer fra og med 21. desember, men en bootleg i snuskete kvalitet dukket opp på torsdag, for så å fort bli fjernet. Nå er den seks minutter lange snutten tilbake, og selv om bilde og lyd altså er stusselig, ser vi at Bane er en skikkelig bølle.
 
Se ham stikke av fra CIA:

The Dark Knight Rises får etter planen norgespremiere 25. juli, fem dager etter USA.
 


Nyeste saker fra 730.no

Les mer