Hopp til hovedinnhold
Barry Keoghan joker scene the batman robert pattinson catwoman zoe kravitz
The Bat og The Cat skulle egentlig møte Joker spilt av Barry Keoghan (DC/Warner Bros.)

Joker-scene fra The Batman lekkes av Matt Reeves 

Joker via Barry Keoghan i The Batman.

Både Heath Ledger og Joaquin Phoenix vant Oscar for sin innsats som Joker, og disse klovneskoene er store å fylle. Men en som ønsket jobben var Barry Keoghan (HBO-serien Chernobyl, Christoper Nolan-filmen Dunkirk).

Dessverre for den irske skuespilleren, valgte Matt Reeves å klippe bort hans scener fra The Batman – som likevel ble lang nok.

Men i kveld deler regissøren en scene hvor vi får se grunge-Batman Robert Pattinson besøke den ikoniske superskurken i Arkham Asylum for å spørre ham ut om Riddler. Scenen har en Clarice-Hannibal-vibe med Barry Keoghan med et ansikt som har blitt delvis ødelagt og klovnaktig av kjemikalier.

Barry Keoghan joker arkham asyulm series hbo max scene the batman robert pattinson catwoman zoe kravitz

Joker 2022 (DC/Warner Bros.)

Det er tydelig at Batman (alias Vengeance) og ganske så creepy Joker kjenner hverandre fra før av.

– Kanskje han er en fan av deg? sier Joker. – Eller kanskje han bærer et nag til deg også. Kanskje du er hovedretten, legger han til.

Joker skratter skrullete og antyder at Batman egentlig synes det er greit at Riddler tar rotta på mektige, korrupte menn i Gotham City.

– Jeg tror et sted, innerst inne, er du bare livredd, fordi du ikke er sikker på at han tar feil…

Se en slettet Joker-scene fra The Batman:

Bra potensiale? Den kommende Batman-spin-off-serien som egentlig skulle fokusere på Gotham-politiet, skifter fokus over på Arkham Asylum (alias Arkham State Hospital i filmen). Kanskje det betyr at vi får se mer av Barry som Joker.

Barry Keoghan som Joker i The Batman (DC/Warner)

Barry Keoghan som Joker i The Batman (DC/Warner)

Apropos: Nedenfor er en spoiler fra The Batman. Hvis du ikke har sett filmen, bør du kanskje ikke lese videre. Sånn, da har vi advart.

Irske The Batman-stjerner: Colin Farrell spiller Penguin, Barry Keoghan spiller Joker (Alberto E. Rodriguez/Getty/US-Ireland Alliance )

Irske The Batman-stjerner: Colin Farrell spiller Penguin, Barry Keoghan spiller Joker (Alberto E. Rodriguez/Getty/US-Ireland Alliance )

Barry Keoghan ble ikke 100 prosent fjernet fra The Batman.

Vi får noen glimt av ham på slutten med en fortvilet Riddler, som han etterhvert får til å le. Offisielt er Barry sneaky nok kreditert i filmen som Unseen Arkham Prisoner.

Matt Reeves var usikker på om han skulle ha med sluttscenen, men testpublikumet ga best poengsum til versjonen med Joker på slutten.

– Først testet jeg uten scenen, og da jeg puttet den tilbake gikk poengsummen for slutten opp. Og jeg tror ikke det bare var fordi folk var fornøyde med å se [Joker], sier Matt til Variety.

– Det forandret responsen på slutten av filmen. Å se at Gotham fortsatt var Gotham og at Batman egentlig ikke har et valg. Han må fortsette å gjøre det han må gjøre.

Bella Real mayor Gotham Jayme Lawson The Batman Penguin

Jayme Lawson på The Batman-premiere med Penguin i bakgrunnen (Arturo Holmes/FilmMagic)

Jayme Lawson, som spiller ordførerkandidate i Gotham, er aktuell i storserie med norske Kristine Frøseth: Se første bilde av nordmannen og traileren 

Apropos karakteren i bakgrunnen på plakaten…

Se også: HBO Max med Batman-spin-off Penguin – igjen med Colin Farrell

PS: Det er en tredje Batman-spin-off på gang – men i denne serien er Batman død 💔

Nyeste saker fra 730.no

Les mer