Hopp til hovedinnhold

Se Robin Thicke i baris sammen med 2 Chainz & Kendrick Lamar

ROBIN PRE-BARIS I SIN NYE SNUTT (STAR TRAK/INTERSCOPE)

Det er ikke så mange låter på Robin Thickes seneste album Blurred Lines som kan fucke med tittelsporet, som i skrivende stund er på førsteplass i USA for 11. uka på rad.
 
For å holde momentumet ved like, teamer 36-åringen opp med to av verdens hotteste «nye» rappere på sin nye singel-remix «Give It 2 U», som hver for seg
representerer rapverdenens smarte side, 2 Chainz (neida) og den dumme
side, Kendrick Lamar (neida). Og den croonende Los Angeles-FILF’en er så white hot om dagen at det vel er like før han begynner å beefe med Justin Timberlake (neida).
 
Neste låt ut fra Robins sjette album er signert Katy Perry/Britney Spears-hitmaskinen Dr. Luke og protesjéen Cirkut (Karmin «Broken Hearted»), og igjen er det regissør Emily Ratajkowski, kompenserer Robin her med å stille i usjenert baris på fotballkamp. Fars uekle filmstjernekone Paula Patton stiller også sammen med parets sønn Julian Fuego, og soul-hunken sjøl sørger for tidenes pauseunderholdning akkompagnert av dansere dekt i sukkerspinn, fyrrige fotballspillere og mini-monstertrucks.

♫ En ny hit for Robin Thicke med hjelp fra 2 Chaaaaaainz og norgesvennen Kendrick? Se & hør her og døm selv:

Ønskereprise: Se Robin Thicke og The Roots få på en usedvanlig jovial «Blurred Lines»-vri via Late Night with Jimmy Fallon:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer