Se Rihanna hjelpe fengselsfugl

29. okt 2008 kl. 00:00
T.I. + RIHANNA + O-ZONE (ATLANTIC/WARNER)

Etter å ha satt Billboard Hot 100-rekord når det kommer til kjapp klatring, er det ekstra digg å kunne følge opp en singel som slår rekorden. T.I. gjorde dette med «Live Your Life», som tok et gigabyks fra 80. plass til #1 på den amerikanske hitlisten, og dermed slo hans forrige, «Whatever You Like». Her hjemme er den #11 på VG-lista.

Men den 28 år gamle Atlanta-rapperen klarte ikke dette alene. Rihanna har vært på samme topplassering fire ganger før, så det er nok lurt at hun tar seg av refrenget, som er basert på O-Zones uopphørlige nyklassiker «Dragostea Din Tei» alias «Numa Numa».

Videoen til «Live Your Life»:


I september hadde Tip, som han «egentlig» heter, premiere på singelen under VMA. Jakken til RiRi, som vi kaller henne, var som skapt for en «Janet Jackson-slip», men den rutinerte piken passet på mens hun sang:


Noen dager før MTV-arrangementet, ble en umikset versjon av singelen gjort tilgjengelig på flere nettsteder, til T.I.s store frustrasjon. Rapperen har dog større ting å bekymre seg for. Snart skal han sone ett års fengsel for ulovlig våpenkjøp. Seksbarnsfaren har tidligere sittet inne, blant annet for å ha gitt falsk forklaring til politiet.

Rihanna sa nei til å bli med i denne videoen, og ble erstattet.