Hopp til hovedinnhold

Se rappere disse rappere på Twitter

KANJEJ DU ER TEIT HILSN @DRAKE2008

 
Det er dritlett å disse kjente rappere når ingen vet vet hvem du er. Men om ståa er slik at du rapper selv og brått blåser opp en dag, er det døvt å plutselig befinne seg i alles påsyn med en armé av fjorårets Twitter-skjeletter i skapet. 
 


I går snappet nemlig nettstedet Rapdose opp en haug av breiale beskjeder som dagens heteste hip-hop-artister sleivsparket oppover fra anonymitetens skyggedal før de ble kjente selv.
 
Etterpå(k)lok? Kanskje aller mest klein er nok Twitter-gravingen i den rappende Houston-produsenten Travi$ Scotts arkiver, som nå er signert til T.I. sitt Grand Hustle-selskap.
 
I 2010 bare:
 

LOL? 21-åringen er også signert som produsent til Kanye West og hans G.O.O.D. Music-selskap, hvor blant andre Big Sean er en av etikettens største stjerner. Heia 2011:

 
Gud bedre. Texas-far ga også Jay-Z det glatte lag i forfjor (hadde Hov sett denne hadde kanskje karrieresituasjonen til G.O.O.D.-signerte Travi$ sett noe annerledes ut idag).

 

Med andre ord, ikke en look som er hot for dagens Travi$ Scott. Men, det blir kleinere: Etter at fars tweets ble gravd opp og gjort virale forleden dag, fikk pipa fort en helt annen lyd. I et forsøk på å slette furtne dissebeskjeder til sine kollegaer brukte Travis onlinetjenesten @Tweet_Delete som fjerner tweets – men samtidig gir følgerne dine melding om at du bruker den.
 
(PUTE @ hashtag’en.)
 
 

Uff. A$AP Rocky, rocket nylig Oslo med sin Drake-gjestede hitsingel «Fuckin’ Problems», men var ikke fullt så begeistret for Toronto-stjernen for tre år siden:


 
 
Norgesaktuelle Action Bronson var også åpenlyst ubegeistret for Drake (men hadde ikke noe særlig til overs for sin New York-kollega A$AP, heller).

Rause rødskjeggfar synes også Eminem er ganske dritt:
 

Noe Hoveaktuelle Macklemore er/var enig i:

Etter Twitter-søkefadesen i går har angivelig mange angrende rappere hevet seg i slettinga for å redde fjes. 
 
Action Bronson snur dog dobbelthaka det andre kinnet til:

NB: 730 jobber for øyeblikket med omfattende søk i norske rapperes Twitter-arkiver. Saken oppdateres fortløpende.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer