Hopp til hovedinnhold
– I'm fighting for my fucking life (CBS)

Se R. Kelly på gråten i TV-intervju

R. Kelly sier at han slåss for livet sitt.

I kjølvannet av dokumentarserien Surviving R. Kelly har 52-åringen blitt siktet for 10 tilfeller av grove seksuelle overgrep.

CBS trakk det det lengste strået når det kom til å få intervjue R&B-veteranen først, og den emosjonelle praten skal vises onsdag ettermiddag norsk tid.

Nedenfor er en kort utdrag, hvor R. Kelly nesten skriker inn i kameraet at han er uskyldig.

Kells vil ikke svare Gayle King på spørsmål om han «aldri har vært med mindreårige jenter», men sier at siktelsen er basert på «rykter».

– Folk går tilbake til fortiden min, okay? Det er akkurat det de gjør… De går tilbake til fortiden og de prøver å nå legge til alle disse sakene til det… For å få alle sakene som foregår nå til å føles ekte for folk, fabler artisten under intervjuet.

R. Kelly sier at fortiden hans med mindreårige jenter «absolutt ikke er relevant».

Han kaller fortiden «crazy» og sier at han –  nettopp på grunn av dette – i etterkant aldri ville ha oppført seg som et «monster».

– Er dette kameraet på meg? Dette er dumt! Bruk din sunne fornuft, sier en oppskjørtet Kells mens han ser inn i kameraet og peker på hodet sitt.

På slutten er R. Kelly på gråten når han roper at han kjemper for sitt «fucking life».

Se utdraget fra intervjuet her:

Ni av de grove seksuelle overgrepene han er siktet for har ofre som er mindreårige (under 18 år). Tre av ofrene skal være mellom 13 og 16 år.

Politiet skal ha fått tidligere ikke offentliggjorte opptak av trebarnsfaren som angivelig forgriper seg på en 14-åring.

Adovokat Michael Avenatti, som representerer minst en av jentene, sier at man ser at Kelly har analt samleie med barnet, for så å urinere på henne.

Jenta kaller Kelly for «daddy» i opptaket, hvor sangeren også filmer at han tvinger henne til å se på en video hvor han forgriper seg på en annen mindreårig jente.

Sangerens advokat Steve Greenberg sier at personene som hevder at Kelly forgrep seg på dem er løgnere.

25. februar ble R. Kelly sluppet ut mot kausjon på 100 000 dollar. En av kvinnene som anklager ham gråt under høringen og hevdet at det var «bullshit» at noen med så grove anklager mot seg skal få slippe ut mot kausjon.

R. Kelly ble droppet av musikkselskapet RCA i januar.

Advokaten til R. Kelly hevdet først at sin klient hadde «ingen anelse» om at Aaliyah var mindreårig: Se video

Se også: Lady Gaga forklarer og beklager R. Kelly-samarbeidet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer