Se pinlig sammendrag fra Japan-turen til Logan Paul

6. jan 2018 kl. 00:00
(YOUTUBE, TWITTER)
(YOUTUBE, TWITTER)

Logan Paul har over 15 millioner YouTube-følgere. Men det blir spennende å se hvilke selskaper og produkter som nå ønsker å assosiere seg med 22-åringen.


Først dro California-gutten inn i den såkalte selvmordsskogen Aokigahara, hvor flere folk tar livet sitt hver uke. Her filmet han et lik mens han forsøkte å være morsom på den døde mannens bekostning.


I etterkant laget Logan en snutt hvor han sa at han er veldig lei seg (noen mente at han var mest trist på sin egen vegne), for så å si at han skal ta en YouTube-pause.


Nå har en ny snutt dukket opp, hvor man får se noen av Logans andre høydepunkter fra Japan. Mange av følgerne hans har allerede kost seg med disse vlog-innslagene, mens vi andre kan bli bedre kjent med ham og hans form for humor.


Videoen åpner med at Logan sier «jeg må være forsiktig så jeg ikke er respektløs mot kulturen. Japan handler om respekt».

YouTube-superstjernen er selvfølgelig ironisk. Se nøttepetter blant annet kaste pokeball på en japansk politimann, bil og en tilfeldig forbipasserendeSe også: Kjendiser reagerer på Logan Paul: – Du er søppel (VIDEO)