Hopp til hovedinnhold
(HTC)

Se Pharrell debutere Daft Punk-liggelåten live

(HTC)

House of Vans-festene har tidligere disket opp med Turboneger og Bigbang, men i Brooklyn i går kveld var det Pharrell Williams som gjaldt, i samarbeid med en HTC-lansering. 40-åringen benyttet anledningen til å ta Daft Punk-liggelåten «Get Lucky» for første gang live. Tre ganger. Franskmennene var ikke på plass, men Skateboard P skrøt av duoen.

– De laget denne låten, og de er så forut for sin tid. Det er en ære for meg å jobbe med disse karene, disse robotene. Vi har en utrolig historie sammen, så da de ringte meg i løpet av sommeren, husket jeg bare én ting… forsøk å «Get Lucky», ikke sant?

I går var singelen på førsteplass på iTunes i Norge og i over 40 av de 136 landene med Apple-butikken, noe som ikke lenger er hverdagskost for den hunky produsenten/sangeren/rapperen/småbarnspappaen. (Hos norske iTunes har «Get Lucky» i skrivende stund 5 av 5 stjerner.) Bonusvideo nedenfor konsertsnutten.

Tabloid fun fact: I sommer skal P etter planen gifte seg med sin 32 år gamle Miami-eks-modellkjæreste Helen Lasichanh. Paret fikk en sønn i 2009.

Bonus: Her er en av de mange, falske funny versjonene av «Get Lucky»:


Mer om Daft Punk-comebacket her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer