Se Paradise Hotel her

10. mar 2009 kl. 00:00
FINANSMANN PETTER PILGAARD (TV3)

Populærkulturelt paradis.

Selv om den store stjernen i Paradise Hotel er personen som klipper sammen serien, og dermed viser deltakernes virkelige personligheter (og ofte hva de tenker), er hele casten et stjernelag.
Folkelig crème de la crop.

Det er gøy å registrere at gutta er mer sexy enn jentene, og de fleste i Norge er enig i at Petter Pilgaard, investeringsrådgiveren fra Bærum, er den mest forføriske så langt, med sitt tiltalende vesen.

(Selv om Mats fra Oslo stjal endel hjerter da han røpet at han jakter på jenter som «tåler en trøkk», mens tøffe Ida fra Eidsvoll – tidligere nesten frøken Norge – syns eksen Rune var så nervøs «at han holdt på å drite på seg».)

Se Paradise HotelTV3.no.

Når det kommer til the ladies er alle enige i at den norsk-irakiske Vi Menn-modellen Noor Kamil er undervurdert.

INDEPENDENT WOMEN (TV3)
Endelig sjekker nordmenn inn på Paradise Hotel, og det blir hett i paradis med 11 single deltakere på det vakre hotellet i Mexico. I det intrikate spillet handler det om å knytte bånd sterke nok til å stå imot allianser og bakholdsangrep. Den som ikke finner en partner å dele rom med, må mot slutten av uka sjekke ut fra hotellet. For på Paradise Hotel går romantikk og taktikk hånd i hånd.

TRIANA IGLESIAS (TV3)

– Fine jenter er endel av jobben.