Hopp til hovedinnhold
KALL DET ET COMEBACK (SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL) 

Se nytt intervju med Eminem: – Jeg er litt mer glad når jeg er sint

View this post on Instagram

A post shared by 730.no (@730no) onMange mener at Eminem er i samme form som i gamle dager med sitt litt mer fæle alias Slim Shady på
Kamikaze. Den overraskende snuoperasjonen etter slakten av poppete Revival funket godt. 45-åringen er nå den første artisten noensinne til å ha åtte album på rad på førsteplassen til Billboard 200. Med null promo i forkant, solgte/streamet Kamikaze imponerende 434 000 eks i USA i den første uken – nesten dobbelt så mye som Revival.
I dette intervjuet med journalist (og tidligere rapper) Sway Calloway, snakker Marshall Mathers blant annet om de to veldig forskjellige albumene og den negative kritikken som fulgte det første av dem.
KALL DET ET COMEBACK (SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL) 
 


– Jeg husker en periode i hip-hop hvor man måtte være helt annerledes enn den andre personen, hvis ikke var man søppel. Et sted underveis har det forandret seg; hvis det ikke høres ut som alt annet, er det søppel automatisk… 
Det er ikke slik at jeg ikke kan ta imot konstruktiv kritikk, men jeg følte at det gikk forbi konstruktiv kritikk, sier Em i videoen nedenfor.
– Jeg har laget album som definitivt trolig ikke ville vært øverst på min liste.
Encore, Relapse… Jeg mener Encore er et bedre album enn Relapse. Relapse er noe som etter et par år fikk meg til å krype sammen (cringe).

Men veteranen understreker at han i 2009-2010 ikke hadde klart å lage
Recovery, som han liker, hvis det ikke var for Relapse, som han altså hater. Noe som tar oss til hans nye album Kamikaze.

– Hvis det ikke hadde vært for
Revival, hadde jeg ikke klart å lage Kamikaze, så det er okay for meg. Men noen folk tok det litt langt…

Marshall legger ikke skjul på at responsen på
Revival gjorde ham sur. Men det ser han også på som positivt.

– Det er en del av meg som er litt mer glad når jeg er sint… Selv om det føles vondt å være der,gir det en rush som inspirerer meg til å si noe tilbake.

Machine Gun Kelly, som for noen år siden twitret at datteren til Eminem er sexy, blir disset på «Not Alike». Men Eminem sier at den gamle tweeten om Hailie Jade Scott Mathers ikke er grunnen til at han går etter MGK. Den virkelige årsaken er enda mer «smålig», mener Em.
MGK svarte dissen til Eminem med en hel låt; «Rap Devil», som Em foreløpig ikke har svart.

Intervjuet fortsetter i kommende del 2, hvor han også snakker om Joe Budden, som har lagt seg ut med Marshall, selv om han er signert til Shady via sin gruppe Slaughterhouse. Forhåpentligvis blir Em også spurt om Tyler, the Creator og Justin Vernon fra Bon Iver
Se del 1 av det kliss nye Eminem-intervjuet her: 
Se
Eminem alias Slim Shady i videoen til kontroversielle «Fall»

Se også: Bilder av Eminem i Norge i sommer 

Les mer