Hopp til hovedinnhold
Produsert av Mayoo fra Paradise.

Se norske komikere tolker rap-sensasjonen Snow Boyz

Unge Morrapulere – 42 remix. Kommer snart. Tunge Ferrari fucker ikke rundt. (📸: @bondephoto)

Et bilde publisert av AbuHus (@abuhus)


Talent vinner alltid?

Det er nesten vakkert når mindre etablerte artister bryter gjennom undergrunnen, og får en låt som treffer langt flere enn forventet. Norske «42». Låten har allerede fått nytt flere liv flere ganger, og i dag er det klart for en ekstra uventet remix. 

Se videoene til de to forrige «42»-remixene her og her

I dag er det ingen ringere enn komiker-buketten Abubakar Hussain alias Abu fra NRK og Internettet, Odd-Magnus Williamson aka Odda (mannen til podcast-Tinashe, Norges mest sexy mann 2011) og stand up-favoritten Jonis Josef som tolker «42».  

Men hva er vel en rapper uten et rap-alias, undrer du kanskje, så i dag går de tre under henholdsvis Tunge Ferrari, Unge $harialovende og Jørn Gærli. 

Musikkvideoen er regissert av det unge talentet Philip Geertsen, og produsert av ingen ringere enn Paradise Hotel-helt og Abus treningskamerat, Mayoo «Livet er et lære, man må alltid lære» Indiran. 

Se videopremiere nederst i saken!

Hei gutta Snow boyz! Alle elsker «42». Hva skiller denne remixene fra de andre versjonene?

Jonis aka Jørn Gærli: Damer på musikkvideoen! Vi har damer på musikkvideoen, mens «ekte» rappere ikke har damer på musikvideoen. Jeg er svært skuffet over rap-norge, og denne versjonen av «42» er et opprør mot nettopp dette. #FreeTheNipple
Abu aka Tunge Ferrari: Forskjellen er vel at ingen av oss er rappere. Men vi holder det ekte. Veldig ekte, men ingenting av det vi gjør i videoen er ekte. Ellers ekte. 
Odda aka Unge $harialovende: Vi bruker andre ord i setningsoppbyggingen, som danner annet innhold og budskap.
Hva er budskapet deres?

Jonis aka Jørn Gærli: Hovedbudskapet her er; if you can’t handle me at my worst, then you don’t deserve me at my best. Shamener?
Abu aka Tunge Ferrari: Budskapet er vel at vi ikke er 24 år gamle og spiller ikke som 42. Men vi baller hardt på musikkvideoen og later som det.  
Odda aka Unge $harialovende: Samme som når en karakter i boka Hitchikers guide to galaxy spør: Hva er meningen med livet? Svaret: 42.
Har du et favoritt-øyeblikk i videoen?

Jonis aka Jørn Gærli: Helt klart på starten når de to damene begynner å kline og Galvan kommer kjørende med hoverboard og sier «Unge Morapulere på tracken». 
Abu aka Tunge Ferrari: Det er vel siste scenen der vi dabber. Ingen i hele verden har dabba som det der før. Jeg tror vi har de beste dabbene ever. 
Odda aka Unge $harialovende: Jentene på politisykkel er det hotteste innenfor rap-video siden «Anaconda»-videoen til Nicki.

Hvis dere kunne fått med en fjerde person på et vers, hvem skulle det vært?

Jonis aka Jørn Gærli: Barack Obama eller Ørjan Burøe hadde vært dope.
Abu aka Tunge Ferrari: Gandhi eller Gro Harlem Brundtland hadde vært tært. 

Odda aka Unge $harialovende: En 27 år gammel IS-kriger som rapper om å være 27 men føler 72 jomfruer hvert øyeblikk.
Fortsetter nedenfor

Braids on fleek @oddmagnusw

Et bilde publisert av Photographer from Norway (@bondephoto)

Hva skjer med sveisen til Odda? Er det lov?

Jonis aka Jørn Gærli: Jeg synes egentlig at det er svært krenkende. Personlig mener jeg det setter raserelasjoner i Norge tilbake med 20 år, men på en annen side så er det dope. Shamener?
Abu aka Tunge Ferrari: Seff er det lov. #Whitelivesmatter
Odda aka Unge $harialovende: Til Kon Tiki gikk jeg ned 30 kg og drakk ikke på 4 måneder. Å være hvit og ha cornrowes i 24 timer var dobbelt så jævlig som de tre månedene 

Trenger vi komikere som rapper?

Jonis aka Jørn Gærli: Spørsmålet er; trenger vi rappere som rapper? Eller har vi skjønt det nå? 
Abu aka Tunge Ferrari: Ja. Jeg kaller det for integrering. Når rappere ikke lærer seg norsk så må vi lære dem det. 
Odda aka Unge $harialovende: Å kalle oss komikere er som å kalle Mozart «musiker». Vi er noe mere og noe større. Vi er vår tids største renessanse-mennesker. Vi er komponister, vi er entrepenører og voldsdømte.
Hvem av dere rapper best? 

Jonis aka Jørn Gærli: Det er vanskelig å si. Jeg vil påstå at Jørn Gærli er best, men det er kanskje fordi jeg som er Jørn Gærli. Jeg synes Tunge Ferrari har de beste linjene, og at Odda leverer altfor bra til å være Odda – så Odda.
Abu aka Tunge Ferrari: Jeg føler at Odda kommer til vinne uansett kategori.   
Odda aka Unge $harialovende: Jonis har best flow, Abu best tekster men jeg er hvit og heterofil mann så jeg vinner.
VIDEOPREMIERE: Unge morapulere – «42» (remix):  


Nyeste saker fra 730.no

Les mer