Se norsk-amerikansk sangfugl i klubben med norgesaktuell bad boy

24. mar 2014 kl. 00:00

MUSTARD ON THE BEAT, HO: Q + QUTE (RCA/INTERSCOPE)

 
Da 730 intervjuet den framadstormende R&B-artisten Tinashe tidligere i år styrte samtalen plutselig inn på hennes forkjærlighet for menneskelignende vesener fra nordisk folkediktning:
 
Moren min er norsk! Familien hennes er fra Norge, så når jeg besøker besteforeldrene mine i Iowa så viser de
meg små norske troll, som jeg elsker. Well-kommen til Når-yeah!
 
Den dyktige Los Angeles-baserte, norsk-amerikanske Kentucky-jenta slapp sin tredje mixtape/gateplate Dark Water like før jul, og mange (inkl. oss) venter spent på utgivelsen av 21-åringens offisielle debutalbum i år via RCA Records.
 
I dag droppet videoen til det kommende settets DJ Mustard-produserte førstesingel «2 On», som gjestes av norgesaktuelle Schoolboy Q. 
 
Tinashe forteller til Rap-Up om det Hannah Lux Davis-regisserte klippet:
 
– «2 On» handler om å ha det gøy. Om å feire å være ung, dra ut på byen, være med vennene dine og bare ‘live it up’. Låta har en vestkyst-vibe takket være ScHoolboy Q og DJ Mustard, men den er også 100% meg. Og jeg ville at låtas visuals skulle fange nettopp den stemninga.
 
Bli med Tinashe og venninnene på dansetrening før hun hitter opp klubben med Oslo-aktuelle Q her:
 

NB: Vinn billetter til ScHoolboy Q-konserten på Rockefeller → her.

Se også: Tinashe x 730: – Håper jeg blir invitert til Norge i sommer <3