Hopp til hovedinnhold

Se norgesaktuell Harlem-hunk bli høy med skolegutt

EVIG POESI-SWAG (SONY/INTERSCOPE)

Du må nesten rulle med Heidi Hauge på Allsang på Grensen for å toppe syng med-nivået på A$AP Rockys konserter om dagen. Harlem-rapperens mixtapes Deep Purple og LiveLoveA$AP har fått gradvis tyngre kjærlighet på internett og i gatene siden de droppet i fjor, og singler som «Peso», «Purple Swag» og det Clams Casino-produserte gåsehudanthem’et «Wassup» er kun to-tre nachspiel unna å være for nyklassikere å regne.

I påvente av det kommende debutalbumet LongLiveA$AP (og – hey! – Øyafestivalen-konserten) dropper det fortsatt go’biter fra fars mixtapes, og den Lyle-produserte fanfavoritten «Brand New Guy» fra supre LiveLoveA$AP har fått en fersk video, som er regissert av den norgesaktuelle pretty mothafucker‘n selv sammen med ICU Lab.

Den 25 år gamle tyskfødte, Los Angeles-baserte Kendrick Lamar-kompisen Schoolboy Q gjester Harlem-hunkens seneste «singel», og hadde følgende å si til MTV om samarbeidet:
 
– A$AP er kompis. Vi lever like liv. Røyker weed, drikker oss drita…. Er fly. Jeg er litt mer gangsta enn ham, og han har mer swag enn meg. Vi er fra forskjellige steder, men lever ganske like liv. 


AWWW @ Schoolboy CUTE <3. Se det nyktre ferske klippet til LiveLoveA$AP-bangeren «Brand New Guy» her:BONU$: Sammen med sin klikk A$AP Mob leverer 23-åringen noen fette najs konserter om dagen (senest på Hot97s Summer Jam i New Jersey i går ettermiddag) – og koz ble det i aller høyeste grad da Schoolboy Q kom ut på scenen og dro «Brand New Guy» sammen med far i Washington DC i april:

P$: A$AP Rocky & co kommer som kjent til Norge i sommer. PP$: Ikke gjør dette. PPP$: Håper, håper, håper han tar med seg dama si.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer