Se naken Nicole synge norsk sang

27. mai 2009 kl. 00:00
NOEN MENER NICOLE TAR EN NINJA OG SNIKER SEG UT AV PCD (UNIVERSAL)
Det liten tvil om hvilket nusselige nøste som er sjef i Pussycat Dolls, iallefall ikke etter nye «Hush Hush; Hush Hush», hvor Nicole Scherzinger (30) putter resten av jentene helt bakerst i kurven.

Det betyr ikke at hun har laget sangen selv.

Norske Ina Wroldsen (24) fra Oslo skrev låten for albumet Doll Domination i fjor, da under navnet «Hush Hush». 

Nå har den fått utvidet tittel og raskere hastighet, og blitt blandet med litt av Gloria Gaynors 1978-hit «I Will Survive».

Bortsett fra partiet med klassikeren er teksten fortsatt Inas, og hun er naturligvis henrykt over at sangen får ny fokus.

– Det var i utgangspunktet stas at låten min kom med på Pussycat Dolls-albumet, for de satt på veldig mye materiale, forteller hun til 730.no på telefon fra London.

– At «Hush Hush» nå har blitt valgt ut som en singel, og til og med fått en remix som ser ut til å lansere Nicole Scherzingers solokarriere, er en solid bonus. Låten har allerede vært på førsteplass i Russland, og at den får enda mer oppmerksomhet synes jeg er ganske så fabelaktig.

Videoen starter med at den mørke Honolulu-piken ligger naken i badekaret, før hun reiser seg, slår ut (det kreppa) håret og joiner resten av Pussycat Dolls på rulleskøyter.

Koreografien er fra kattedukkenes mamma Robin Antin, mens bloggediva Perez Hilton stiller som DJ og Carmen Electra som danser. 

(Saken fortsetter nedenfor.)


Ryktene om at resten av gruppen er misfornøyd med frontfigurens soloforsøk ble delvis bekreftet i Phoenix, Arizona i forrige måned, da medlemmet Melody Thornton ropte følgende fra scenen til sin hjemby:

– Takk for at dere støtter meg selv om jeg ikke er «featured», hvis dere skjønner hva jeg mener.

Det hun mener: På omslaget til «Hush Hush; Hush Hush» står det Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger.

Den nye, asosiale formen for kreditering introduserte Nicole i forbindelse med Slumdog Millonaire.