Se Miley Cyrus filme seg selv i sengen

28. des 2013 kl. 00:00
KJÆRLIGHETSSYK.CUM (UNIVERSAL)

KJÆRLIGHETSSYK.CUM (UNIVERSAL)

Det er ofte ikke lett å få folks oppmerksomhet med rolige låter, men Miley fikk en av årets største poplåter med «Wrecking Ball». Dog med drahjelp fra snodig nakenvideo (452.000.000 YouTube-visninger i skrivende stund).

Oppfølgeren «Adore You» er også en ballade, og den norgesaktuelle 21-åringen beholder nå endel klær, men oppfører seg veldig brunstig mens hun filmer seg selv i sengen, hvor hun
biter seg i skulderen (?), putter fingrene i underbuksen og i munnen og suger på tommelen, for så å synge «I love lying next to you I could do this for eternity / you and me, we’re meant to be in holy matrimony». Deretter åler hun seg rundt i badekaret med heklekjolen på.

(Men popstjerner var verre før: I 1992 ga Madonna ut boken Sex, hvor hun har sex (?) og poserer i bare glufsa, og året etter simulerte hun sex kliss naken i Body of Evidence.)

Mileys video får offisiell premiere senere i dag, men lekket i dag tidlig.

Regissørens navn er ennå ikke annonsert, og det kan tenkes at den snuskete motefotografen Terry Richardson, som gjorde «Wrecking Ball»-snutten, også står bak denne. Låten, som er åpningssporet på albumet Bangerz, er produsert av Oren Yoel, skrevet av den Grammy-nominerte Brooklyn-jenta Stacy Barthe (Katy Perry, Rihanna, Heidi Montag(!), Britney Spears).


Hvis Tone hadde laget denne videoen, så ville det blitt forsidesaker hos VG og Dagbladet i tre dager:

 
Se også: Miley Cyrus x Terry Richardson = #NSFW-bilder!