Se Madonna (57) blottlegge puppen til 17-åring på impuls

20. mar 2016 kl. 00:00
(UNIVERSAL) 

(UNIVERSAL) 

Hvor rasende hadde ikke folk blitt om en mannlig artist hadde gjort dette?

Under en konsert i Melbourne denne helgen inviterte Madonna (57) en 17 år gammel fan på scenen. Madge sier at den flotte jenta har en rumpe man vil daske, og drar så toppen hennes ned, slik at hele rommet ser brystet hennes i et lite sekund.

Så sier Madonna «Oops, seksuell trakassering! Du kan få gjøre det samme med meg.» (Som at det hadde vært det samme…) 

Se (sensurert) video: 


Det har foreløpig ikke blitt noe store reaksjoner på hendelsen, men mange har naturlig nok delt sin misnøye via Twitter.

17-åringen har nå uttalt seg til australske Courier-Mail, og stiller seg uforstående til kritikken. – Seriøst, hvorfor skulle jeg ville saksøke Madonna for det beste øyeblikket i mitt liv? Hun kalte meg en Victoria’s Secret-modell da jeg var på scenen, det var så smigrende. Bare jeg kan bestemme om jeg har blitt ydmyket eller ikke, hvorfor vil folk bare anta at jeg ble ydmyket av mitt eget bryst, min egen brystvorte eller min egen kropp? […] Jeg så bare så overrasket ut fordi jeg stod foran Madonna. 

Flaks for den godt voksne snuskhummeren at hun blottla en ung jente (uten å spørre om tillatelse) som tok det greit. Hadde en tilfeldig person tenåringen ikke forgudet gjort det samme, hadde nok reaksjonen blitt en litt annen.