Hopp til hovedinnhold
UBOOST FOR LILO (SEVIN NYNE)

Se Lindsay Lohan få 90 dagers fengsel

Betingelsene for at Lindsay Lohan skulle slippe å gå i fengsel for fyllekjøring, var blant annet å delta i undervisning om farene ved alkolhol. Noe som ble vanskelig, for eksempel da den syngende skuespilleren ikke fant passet sitt da hun var på filmfestivalen i Cannes.

Dommeren viste ingen nåde og gav i går natt norsk tid 24-åringen 90 dagers fengsel og 90 dagers rehab, skriver TMZ.

I klippet ovenfor, som viser Lindsay før dommen har falt, forklarer den gråtende festløven at hun har gjort så godt hun kan, og at hun ikke mente å være respektløs mot dommeren.
– Jeg forventet ikke spesialbehandling, sa Lindsay. – Jeg gjorde alt jeg fikk beskjed om, jeg gjorde så godt jeg kunne. (Gråting.) Jeg skulket ikke for å «henge ut» eller noe sånt, jeg var for det meste på jobb. Jeg jobbet med barn, det var ikke ferie, det var ikke en vits, og jeg respekterer deg og tar dette seriøst. (Gråting.)

Nedenfor blir dommen opplest, og LiLo gråter på skulderen til sin advokat. Hun kan trøste seg med at hun ifølge TMZ sannsynligvis kun må sitte inne rundt 23 av de 90 dagene, hvis hun oppfører seg ordentlig.

Relaterte gladnyheter: Lindsay Lohans comeback på det store lerretet (eventuelt tv/dataskjermer) blir Inferno, hvor hun spiller pornostjernen Linda Lovelace, som ble berømt via Deep Throath.

Dette innebærer et manuskript med linjer som understreker at LiLo ikke lenger er en Walt Disney-jente, til tross for at hun som artist er signert til Disney-musikkselskapet Hollywood.

Jezebel har manuset, som blant annet har disse Lindsay-linjene:

– To me, there is nothing more delicious than gism. I love it! I like to smear it all over my face like Ponds Cold Cream!

– Is there anything in this life I like more than cock sucking? Okay. Well, one thing. On OCCASION. I love it when my man Chuck socks it to me in the ass.

– I once took on a pro football team – and I don’t just mean two at a time! I mean more!

– I was put on this earth for one thing and one thing only – sucking a footlong cock!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer