Hopp til hovedinnhold
(YOUTUBE, INSTAGRAM)

Se Lil Wayne true Justin Biebers manager Scooter Braun

(YOUTUBE, INSTAGRAM)


Texas-rapperen Lil Twist er signert til Lil Waynes label Young Money, men 21-åringen er best kjent som Justin Biebers bestis. Eller eks-bestis? Twist og JB henger angivelig ikke sammen lenger, blant annet etter at Twist ble arrestert for fyllekjøring i Justins Fisker Karma og anklaget for å introdusere popstjernen til dop. En som angivelig skal ha snakket sidelengs om Twist er JB-manager Scooter Braun, som Weezy nå ikke har mye til overs for.

I videoen nedenfor sier Weezy F. Baby alias Tunechi alias Young Carter blant annet at han skal få Scooter til å spise ordene sine, og truer med å putte dem på gravstøtten hans. («I’ma put them bitches on your tombstone.»).


(Fun fact: Lil Wayne nekter ikke for at Lil Twist kan være en håndfull. På nye «D’usse», andre singel fra Tha Carter V, avslutter Weezy med å skryte av at Twist nylig ble så full at han kastet opp på en nattklubbeier, og at eieren ville ha tilbake halvparten av pengene. Men Twist tok flusen og stakk, noe Wayne referer til som «some Young Money shit». For så å shoute ut gjengen Bloods og den Cedar Block Piru-affilierte rapperen og syvbarnsfaren Cedar Frogg, som nylig ble skutt og drept i Compton.)


Det gjenstår å se hvor høy i hatten Scooter Braun blir etter at han får se denne snutten:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer