Se Katastrofe med Linni Meister aka Maria (?)

6. jun 2014 kl. 00:00
MUNNFULL FOR KUGER-KLARA (UNIVERSAL)
MUNNFULL FOR KUGER-KLARA (UNIVERSAL)

Katastrofe er på god vei til å bli Spotify-millionær. Fredrikstad-gutten har igjen en av Norges mest spilte låter. Nå via «Maria». (Kygo, Martin Tungevaag, Admiral P og Adelén er også i topp 5 på Spotify-listen med norske artister akkurat nå.)

I dag kom videoen, med cameo fra Linni Meister, som er ekstra brunstig. Eller er det bare en drøm?

– Ukulele, spanske trommer, trekkspill og kassegitar. Historien om en frøken jeg møtte nede i Skårakrysset. Ikke ta meg på ordet, men jeg tør nesten sikkert påstå at hun het Maria, sier Katastrofe til 730 om låten.

– Jeg synes Katastrofe er mer genial enn katastrofal til å rappe, og han har et hjerte av gull og er proff herifra og til helvete. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye på en jobb. For å si det sånn, jeg opplevde mye jeg aldri har gjort før. Som å havne i sivet med en god del kvister «her og der», til å se reinsdyr som egentlig var rådyr, for så å havne i en snakepit, sier Linni, som er glad for at kjæresten hans lot henne slippe til.

Behind the fjollete scenes:

– Han har en ekstremt fin dame, som jeg heldigvis kom jævlig godt overens med. Jeg måtte be om tillatelse fra henne før jeg skrevet over ham og dro ned glidelåsen hans med munnen min, haha.

Vi håper på en director’s cut hvor vi får se mer av dette.

Låten er produsert av Indigo, mens videoen er regissert av Per Gunnar Fordal.
 
Mer Fredrikstad-soul? Staysman & Lazz: – Vi skal bli mer kredible (video)