Hopp til hovedinnhold
JOAQUIN PHOENIX HOS DAVID LETTERMAN (CBS)

Se Joaquin Phoenix’ bisarre oppførsel

David Letterman er imponert over Joaquin Phoenix’ nye film Two Lovers, hvor den nå pensjonerte skuespilleren spiller mot Gwyneth Paltrow. Det var derfor naturlig for programlederen å invitere 34-åringen til sitt Late Show.

Phoenix, som stilte i solbriller og sitt nye, store skjegg, var ikke i sprudlende form. Omtrent to sekunder ut i intervjuet, skjønner Letterman at kosepraten kommer til å bli vrien.

TV-veteranen sier han har hørt at Phoenix skal satse på musikk, og lurer på om stilen skal bli lik Johnny Cash, hans Oscar-nominerte rollefigur i Walk The Line.
Til skuespillerens forbauselse, ler publikum da han svarer at sjangeren er hip-hop.
– Hva er de på, spør han Letterman mens han ser ut i salen, hvor publikum antakelig tenker det samme om Phoenix.

Senere virker det som den snodige stjernen glemmer navnet på Paltrow når de skal snakke om filmen, og han klarer ikke å svare på hvorfor han ikke lenger vil være skuespiller.

Deretter banner han og blir sur når showets musikksjef ler av ham, for så å putte tyggegummien sin under Lettermans skrivebord.

Den eneste gangen Phoenix selv ler, er når Letterman sier: «Joaquin, jeg beklager at du ikke kunne komme hit i kveld.»

Se det merkverdige intervjuet:


Isabella Rossellini og Vinessa Shaw spiller også i det romantiske New York-dramaet Two Lovers, som har premiere i Norge i april.
Hip-hop-mogulen P. Diddy skal være med å produsere Joaquin Phoenix’ kommende rapalbum, mens Casey Affleck (broren til Ben) lager en dokumentar om skuespillerens nye artistkarriere.
Det var på den røde løperen under førpremieren til Two Lovers, at Phoenix erklærte seg ferdig med Hollywood. Han hadde da skrevet «Good» og «Bye!» på fingrene, og viste det hyppig frem for kameraene.

Storebroren River Phoenix døde av en overdose utenfor en Los Angeles-klubb i 1993.

Se forsidesakene til 730.no.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer