Hopp til hovedinnhold
ONCE YOU KILL A COW, YOU GOTTA MAKE A BURGER (UNIVERSAL)

– Se, jeg sa hun ikke hadde p:kk!

– Episk, kompromissløs, erotisk, vill, fantastisk, visuelt overveldende, cinematisk mesterverk, rått, eksplosivt kunstverk.

Lady Gaga drar på når hun beskriver sin nye video, men utrolig nok klarer skrulla å backe opp mye av skrytet.

I natt hadde «Telephone», med gjesten Beyonce, premiere, og dette blir garantert en av årets mest populære musikksnutter.
 

Den nesten 10 minutter lange videoen, regissert av svenske Jonas Åkerlund (som nylig sjokkerte med hardcore Rammstein-sex), starter med at Gaga kastes i et brutalt kvinnefengsel hvor hun strippes av vaktene, som kommenterer de fjollete ryktene om at hun har penis.

– Se, jeg sa hun ikke hadde p*kk!

– Så synd.

Fortsetter nedenfor premieren.


Lady Gaga får ta én telefon, selvfølgelig til Beyonce, som henter henne i den gule Pussy Wagon-bilen som Uma Thurman bruker i Quentin Tarantinos Kill Bill. Uten å røpe det som skjer, kan man nevne at massedrap og en dans à la Hells Angels møter musikalen Hair er noen av ingrediensene.

Skuespiller, sanger, rapper og modell Tyrese Gibson dukker også opp i det som er en fortsettelse av videoen til «Paparazzi» med Alexander Skarsgård (se den her), og som ender med «to be continued». (Videoen har mange produktplasseringer. Coke har den søteste.)

Den Rodney Jerkins-produserte hitsingelen er hentet fra Lady Gagas The Fame Monster.

Hør/last ned/del spilleren:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer