Hopp til hovedinnhold
KUNSTEN Å IKKE SKRIVE 

Se intens scene fra Terminator Genisys – med Emilia Clarke på lag med Arnold

KUNSTEN Å IKKE SKRIVE «I’LL BE BACK», ETC. HER (UNITED INTERNATIONAL PICTURES/PARAMOUNT PICTURES)

Nesten 10.000 har klikket «dislike» på traileren til Terminator 5 alias Terminator Genisys hadde premiere før jul. Mange synes den var teit – til tross for at Arnold Schwarzenegger nå er med (på ekte, ikke via CGI som i 4’ern) – og selv om James Cameron sa at Terminator Genisys «er ekstremt respektfull» mot hans to første Terminator-filmer.
 
Men nytt promomateriale lover bedre. Se først en teaser som kom tidligere i sommer, og så den nye smakesnutten med mer fra biljakten nedenfor.


Den nye filmen foregår i 2029, og tidslinjen fra originalen er snudd. (Det blir fort kluss når man reiser i tid og forandrer historie). T-101-karakteren til Arnold – som fyller 68 i neste måned – er nå en såkalt Guardian, og i det snaue, luftige minuttet ser John Connor ikke ut til å være en helt.
 
EMILIA CLARKE SOM SARAH CONNOR (UIP/PARA)


Utenom eksotiske Arnold så har filmen internasjonalt nok med britiske Emilia Clarke (drageguri i Game of Thrones), australske Jason Clarke (Zero Dark Thirty, Dawn of the Planet of the Apes, Everest), sør-koreanske Lee Byung-hun (G.I. Joe, kommende The Magnificent Seven), kanadiske Sandrine Holt (House of Cards) og den australske hunken Jai Courtney (Divergent, Angelina Jolies Unbroken, kommende Man Down og DC-superheltfilmen Suicide Squad).
 
Regissør er Emmy-vinner Alan Taylor (Kill the Poor, The Sopranos, Mad Men, Game of Thrones, Thor: The Dark World).
 
Terminator Genisys har norgespremiere 26. juni – fire dager før USA. (Eat it, America!)
 
Se smakesnutt med utdrag fra biljaktscene på Golden Gate Bridge:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer