Hopp til hovedinnhold
IKKE NY OSCAR-NOMINASJON FOR MARKY MARK? (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Se hvordan Transformers: Age of Extinction slaktes

IKKE NY OSCAR-NOMINASJON FOR MARKY MARK? (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)


Etter tre hektiske, elskede og hatede runder med robotene i forkledning, så var det kanskje på tide for regissør Michael Bay og finne på noe annet? Niks.
Transformers: Age of Extinction, som startet på kino i USA i går, ser ut til å ha blitt omtrent som de forrige filmene. Bare mye mer. I nesten tre timer.

Den første filmen fikk brukbare anmeldelser, mens kritikerne var mindre begeistret for Transformers: Dark of the Moon… og hatet Transformers: Revenge of the Fallen. Den nye blir sikkert en kinosuksess, mens Bay setter ny Transformers-pers når det kommer til dårlig kritikk.

Peter Travers fra Rolling Stones mener kinoopplevelsen er som å sitte å se Michael Bay spille et masete tv-spill.


MICHAEL SPILLER TV-SPILL SPILLER INN FILM (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)
 – Bay-mannen har laget den verste og mest verdiløse
Transformers-filmen så langt. Jeg vet, vanskelig å tro, ikke sant? Hvordan kan en sommer-blockbuster være like kjedelig, dum og sjelsugende som de tre første Transformers-filmene? (…) Skuespillet? Det er det ikke noe av.

Seriens øyegodteri Megan Fox og Rosie Huntington-Whiteley er borte, og
Travers skriver at den «cinematiske pervoen» av en regissør nå lar en 17 år gammel jente (spilt av to år eldre Nicola Peltz fra serien Bates Motel) være på flukt i bittesmå shorts og høye hæler.MEGAN OG ROSIES ERSTATNING NICOLA PELTZ (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)New York Daily News mener du må være enda yngre for å kunne sette pris på filmen.

– Hvis du ikke er en 11 år gammel gutt eller en voksen person som har lyst til å føle deg som en; de endeløse «wow!-den-bilen-er-nå-en-robot-med-mørk-stemme»-scenene mangler spenning. I likhet med de forrige filmene, så gir actionscenene hodepine.


Anmelderen til San Francisco Chronicle er artigper.

– Forestill deg at istedenfor å skape ny musikk, så slipper en artist det eksakt samme albumet hver gang, bortsett fra at låtene spilles litt høyere hver gang. Slik føles det når man ser Transformers: Age of Extinction.


Men Michael Bay får litt ros fra Boston Globe. Dog sarkastisk.

– Én ting man må gi Bay kreditt for: Han er flink til å ta store talenter ned til sitt nivå. Som Mark Wahlberg; Oscar-nominert for The Fighter og The Departed.

Jaja. Når anmeldere som hatet de tre første Transformers-filmene skal vurdere den fjerde delen, så blir det selvsagt tommelen ned. 11. juli får Norge se om det er sant at filmen er så ille som disse journalistene skal ha det til. 

Hva synes regissøren selv om folk som klager over det han har laget?

Not one fuck given.


– De elsker å hate, jeg bryr meg ikke, la dem hate! De kommer uansett til å se filmen, sier Michael Bay til MTV og gliser.
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer