Hopp til hovedinnhold
FÆL FREDAG (DC/WARNER)

Se hvor mye Batman v Superman stuper på kino

FÆL FREDAG (DC/WARNER)

Det var kanskje litt nedtur for noen filmanmeldere at billettene til Batman v Superman: Dawn of Justice solgte som hakka møkk. I løpet av 10 dager har DC-blockbusteren spilt inn 682 millioner dollar – til tross for stort sett dårlig kritikk. For mange er filmen er så rotete at handlingen sliter med å engasjere.
 


Man skulle kanskje tro at en film som blir kalt
Dawn of Confusion gjør at mange vil se den om igjen for å forstå alt som skjer. Det virker dog som dette ikke skjedde, og at de som nølte med å dra under premierehelgen bestemte seg for å ikke se den:På fredag hadde Batman v Superman 81 % færre seere i Nord-Amerika sammenlignet med forrige fredag, ifølge Box Office Mojo.
 
15,3 millioner dollar v 27,7 millioner dollar. Det sistnevnte tallet inkluderer noen snikpremierer fra torsdagen. I Norge åpnet filmen til 1,6 millioner dollar (14,3 millioner kroner). Helgens norske nummer er ennå ikke offentliggjort.Zack Snyder, Ben Affleck og Henry Cavill (og Gal Gadot alias Wonder Woman) kan trøste seg med at kun
Avengers: Age of Ultron og Iron Man 3 har hatt høyere billettsalg i løpet av de 10 første dagene. Åpningen til BsV har til og med slått Christopher Nolan og Christian Bales hyllede gigant The Dark Knight Rises. Det gjenstår (altså) å se hvor mange Flaggermusmann mot Supermann klarer å lokke til kinoene fremover.
 
Skuffet over Batman v Superman? Se hva Zack Snyder sier om kritikken
 
Se også: Synes du Batman v Superman ble rotete? Nå kommer ny versjon på 3 timer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer