Se Highasakite-Ingrid med poledancer

19. feb 2016 kl. 00:00

– Jeg ville ha grovt, men fortsatt elegant.

Et bilde publisert av Stian Andersen (@stian_andersen_oslo)Suverene Highasakite følger opp en rå singel med en minst like rå video.

Snutten har i dag premiere hos selveste Vogue, som også har tatt en prat med vokalisten Ingrid Helene Håvik. 

Til motemagasinet forteller frontkvinnen at hun passende nok nylig tok poledancing-timer.

– Jeg ville ha det grovt, men fortsatt elegant. Hadde alltid lyst til å ha poledancing med i videoen, men først trodde jeg at det kom til å være trashy. Det var ikke før jeg tok poledancing-timer i august at jeg skjønte at det er en vakker form for bevegelse og uttrykk. Jeg er veldig glad for at det ikke endte opp med stripper-vibes.

Danseren er dog ikke Ingrid, men Ida Koppang.

Snutten er produsert av Øystein Moe, Alexander Somma og Line Klungseth Johansen.

Se videoen her:

Se også: Er Alan Walker klar for verdenen?