Hopp til hovedinnhold
BLAKE LIVELY OG KENAN THOMPSON (NBC)

Se Gossip Girl som Tiger Woods’ svenske kone

Det er ingen nyhet at de fleste menn er utro, men det blir en nyhet når de blir avslørt på funny måter. Spesielt når alle vet hvem de er.

Jungle fever-prinsen Tiger Woods har – angivelig – flere jenter på siden, og hans svenske kone Elin Nordegren ble – angivelig – til slutt så lei at hun ble fysisk, noe SNL koste seg med i helgen via verten Blake Lively.
I innslaget forsøker CNNs kjendisjournalist Wolf Blitzer (Jason Sudeikis) fra programmet The Situation Room å intervjue paret foran Elin og Tigers hus, men i det sportstjernen innrømmer «flere» overtredelser, reagerer hans kone med tykk svensk aksent og det som ser ut å være vold.

«CNN» klipper fort til «breaking news» og forteller at Tiger er på sykehus etter å ha falt ned trappen og deretter – ved et uhell – ha kastet seg ut av vinduet.

Under den neste pressekonferansen, holder Elin en golfkølle siden av en skadet Tiger.

– Wow, jeg har vært veldig klumsete denne uken, sier den jenteglade ektemannen, og vipper etterhvert opp en lapp hvor det står «help me!».


Se video: Her er Blake også mannevond

22-åringen, som fortsatt er best kjent som Serena van der Woodsen i Gossip Girl, hadde ikke en dødsmorsom intro, men så i det minste glovarm ut i sin vinterkjole.

Dessuten fikk Muppet-fans en dose:
Se også: Se Rihanna som komiker på SNL

Bonus:


Bonusbonus:


Historiens moral: Don’t get caught kåt.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer