Hopp til hovedinnhold
Wu-Tang-veteranen likte ikke kommentaren på tv.

Se Ghostface Killah true med å få Action Bronson drept

Dette måtte jo komme. Ghostface Killah synes Action Bronson har blitt for varm i trøya. Ikke på grunn av overvekt, men fordi den hvite Queens-rapperen føler seg selv litt vel mye? Bronsolino ble kjent fordi han høres ut som Ghost – men likevel fikk han tommelen opp fra Wu-sjefen. Da han for en drøy uke siden gjestet ESPN og snakket om sitt idol, så klarte han dog å lire av seg at Ghost har falt av. Mer eller mindre. 45-åringen, som gjestet Oslo med klanen i forrige måned, har nå lagt ut en 6,5 minutters video hvor han prater til Bronson, kontrollert – men fly forbanna – over Harold Melvin & The Blue Notes feat. Teddy Pendergrass «Be For Real». Han sier blant annet at den Mr. Wonderful-aktuelle rapperen var heldig som fikk hans godkjentstempel, til tross for at Bronson har stjålet hans stil. Ghost minner om «Shark Niggas (Biters)», skit’en på
Only Built 4 Cuban Linx…
, hvor Ghost og Raekwon snakker om bitere (hermegåser, heh), og han minner om at Bronson ikke vet hvem han nå fucker med. Tony Starks aka Ironman sier han er hypp på å tenne på skjegget til Bronson, og at han har «shooters» i flere stater som kan få Bronson «fjernet» alias drept – «for nothin’». Ghost sier at han vet hvor Bronson drar på turné. Han legger til at unge folk som ginger-far (som er 31) liker å «play games», men at de løper til politiet når de blir «testet». Se videoen nedenfor, hvor Ghost ønsker han en «god» sommer.
 
– I want you to enjoy your summer… ‘Cause you know a lot of people won’t make it through the summer.

Via Twitter så legger Action Bronson seg flat.


Se Ghostface Killahs ikke så hyggelige svar til Action Bronson:

 
Dagen før Action Bronson gjestet ESPN, så slapp Ghostface sin 10. soloskive Twelve Reasons to Die II, med gjester som Raekwon, RZA, Chino XL (!), Bilal og Vince Stamples. Bronsons andre album kom tidligere i år.
 

Se modig Action Bronson svare på YouTube-kommentarer (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer