Se forfjamset klipp fra Stranger Things sesong 2

24. okt 2017 kl. 00:00
ALTFOR FET PLAKAT (NETFLIX)
ALTFOR FET PLAKAT (NETFLIX)

Da Netflix slapp sesong 1 av Stranger Things i fjor sommer, så ble vi stort sett alle overrumplet. Noe slikt hadde vi jaggu ikke sett på lenge. Det blir umulig for The Duffer Brothers å toppe dette (første)inntrykket, nå som vi mer eller mindre kjenner seriens landskap. Men når din favorittstrømmesjappe slipper neste sesong på fredag, så ser det ut som om folk flest blir fornøyd. Nedtur á la True Detective sesong 2 blir det i alle fall ei.

Majoriteten av anmeldelsene så langt er positive.
Noen kritikere mener den nye runden til Underligere ting, som seriens norske tittel kunne vært, starter for treigt. Likevel blir sesongen etterhvert skumlere enn sist, samtidig som den beholder den 80-tallsaktige uskyldigheten.

Andre føler sesong 2 til tider er like ujevn som sesong 1, men at The Duffers og ikke minst skuespillerne gjør at man likevel – og fortsatt – bryr seg om den påfallende historien og karakterens skjebner.Duffer-brødrene, som i 2015 spillefilmdebuterte via gyseren Hidden med Alexander Skarsgård, har sluppet en kort smakesnutt fra sesong 2, med en fortvilet
Michael Wheeler (Finn Wolfhard fra Stephen Kings It) som ikke vil si noe:

Se også: Dustin oppsummerer Stranger Things sesong 1 på ca. 6 min (VIDEO)