Se fem minutter fra Aquaman alias Aquadude

6. okt 2018 kl. 00:00
VI VIL SE MASH-UP AV AQUAMAN OG THE BIG LEBOWSKI (DC/WARNER)
VI VIL SE MASH-UP AV AQUAMAN OG THE BIG LEBOWSKI (DC/WARNER)
 

Etter ikke helt vellykkede Justice League og enda verre Batman v Superman, er Jason Momoa tilbake som Aquaman. Nå i sin egen film. De fem minuttene fra blockbusteren som DC Comics og Warner Bros. slapp i dag, minner om at havmannen Arthur Curry ikke bare er superhelt, men også en jovial super-bro.


Nei, ikke bro som et et byggverk som lager vei over fysiske hindringer. (Selv om han i videoen nedenfor refereres til som «en bro mellom to verdener».) Men som en litt dum – dog likandes – Aquadude.


Regissør James Wan (
Saw, The Conjuring) tyr til mye humor, som kanskje ikke alltid sitter. Men det ville vært mer vrient for den malaysisk-australske 41-åringen å lage en seriøs film til 1,3 milliarder kroner om en mann som snakker med fisker.

Amber Heard er tilbake som den rødhårede krigeren Mera fra Justice League, med svenske Dolph Lundgren som faren hennes King Nereus. (Dolph er tilbake som ikoniske Drago i Rocky VIII alias Creed II.)
I rollen som moren finner vi Nicole Kidman, Willem Dafoe er Aquamans mentor, Patrick Wilson spiller Orm og Yahya Abdul-Mateen II har rollen som superskurken Black Manta – som jager Aquaman og Mera i den rause smakesnutten.Jason er også kjent som Khal Drogo i Game of Thrones.
 

Festlig fakta: Aquaman ble først introdusert som tegneserie i 1941. I TV-serien
Smallville, 65 år senere, redder han Lois Lane fra å drukne.
Aquaman har premiere i desember. Se fem minutter fra filmen her:

 
Eminem x norgesaktuelle Venom: Se musikkvideoen fra Marvel og Marshall Mathers (Bedre enn filmen?)