Hopp til hovedinnhold
KLAR FOR STUDIO-DATE (TWITTER, INSTAGRAM)

Se Eminem svare Nicki Minaj ❤

KLAR FOR STUDIO-DATE (TWITTER, INSTAGRAM)

På fredag svarte Nicki Minaj «ja» da hun ble spurt om hun dater norgesaktuelle Eminem.


Dette var rett etter at hun slapp
«Big Bank», med YG, 2 Chainz og Marshalls Detroit-kompis Big Sean, hvor hun snakker om ha «bagged an Em». (Dratt inn en million dollar eller kjørt Eminem?)


De fleste tar dog Queens-jenta med en klype salt, selv om den 45 år gamle ringreven artig nok gir henne «girl, du vet det er sant» som svar.


Og Em er tydeligvis klar for å bli bedre kjent med henne.

– Hvor mange i Boston vil at jeg skal date Nicki Minaj?, spør han fra scenen under helgens Boston Calling ifølge CNN (!).


Eminems spørsmål ble møtt med jubel på festivalen, hvor han spilte med blant andre
Tyler, the Creator, Queens of the Stone Age, Khalid, Paramore og Shadys nye duo Westside Gunn & Conway.

 

– Vel, faen heller, jeg også… Nicki, hvis du får denne beskjeden, bare tekst meg, vi kan snakke om det, sier en håpfull Em.  

 

Nå ble det kanskje litt for hett for eksen til Meek Mill og Nas, som ler hysterisk på Twitter. Samtidig som hun foreslår hvor de skal dra på den første daten. 

– Det faktum at han er en skjemtegauk (tøysete) som meg… Jeg elsker ham så mye.  – Em, vi trenger deg på Queen-albumet. Vi skal ha vår første date i studioet mens jeg stirrer inn i de vakre øynene dine når du skriver verset ditt, konkluderer 35-åringen.

Nicki skulle gi ut platen sin i uken etter neste, men utsatte slippet til august fordi hun først ønsker å slippe «albumets andre singel». (Selv om hun allerede har sluppet to;
se begge videoene her.)
Onika «Nicki» Tanya Maraj er også glad i sin Cash Money/Young Money-kollega Drake – som lojal kompis. 

Da hun var sammen med Meek, holdt hun tyst under beefen mellom ham og Drizzy. Men nå som Pusha T og Toronto-kongen kriger, tar hun sistnevntes side.


BARBIE AKA ROMAN MED LILLEBROR FRA EN ANNEN MOR (INSTAGRAM)
New York-jenta mener ghostwriter-anklagen fra Pusha er utspilt, da Meek forsøkte seg med det samme temaet – uten hell. 


– Fiendene dine vil remikse, gjenta noe gammelt på en ny måte og FORSØKE å få folk til å gjenoppleve noe gammel dritt i årevis når de ikke har noe på deg! Slutt. Å utfordre de utvalgte bare vekker den sovende kjempen, truer Nicki på vegne av Drizzy.
Drake svarte Pusha (og Kanye West) med en
hel disselåt på fredag, samme dag som Push slapp sitt album. Snart fire dager senere har det ennå ikke kommet noe fra G.O.O.D. Music-rapperen, utenom en kjapp beskjed om at Drake kan sende dem faktura. Noe han ser ut til å ha gjort.
 
PS: Den andre singelen fra Scorpion vil trolig få lite radiorotasjon i Norge? Sjekk ut «I’m Upset» her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer