Hopp til hovedinnhold
RAVI + ELSE + FRP-GLADGUTT BÅRD HOKSRUD (TV 2)

Se Else Kåss Furuseth få sparken under egen prank

RAVI + ELSE + FRP-GLADGUTT BÅRD HOKSRUD (TV 2)

Se klippet hvor Else får sparken når hun prøver å lure TV 2-sjefen nederst 

Som du forhåpentligvis allerede vet: Norges morsomste 34-åring er i gang med nytt program på TV 2. Det er lov å være blid har den gladeste programlederen som finnes, humor-landsmoderen Else Kåss Furuseth. Både med og uten talefeil drar hun de fleste smilebånd den rette veien, det skal godt gjøres å ikke bli smittet av det gode humøret og energien hennes. 
Slik er også stemningen i Det er lov å være blid. Det som tilsynelatende ser ut til å være et ganske ordinært talkshow (men som likevel prøver å tenke nytt) har mye fokus på å være glad. Hver uke denne våren skal Else få oss til å smile, hun skal rett og slett gi oss en positiv halvtime hver onsdag. 
Fordi 730s aller største Else-fan er stasjonert i New York for tiden, fikk hun æren av å maile litt med programlederen. (Som on the low forteller at hun har 730 som startside. Joda.) 

Hei Else! Gøyalt program du har skrudd sammen. Du kler å hoppe rundt sammen med fargerike ballonger. La oss gå rett på sak: Hvem gleder du deg mest til å skulle kysse med? 
– Aller først: 730.no (eller hjemmesiden til Nicki Minaj som jeg liker å kalle dere) er veldig opptatt av kyssing in general. Jeg vil påpeke at dette er en overskuddspreget opplysningsspalte (kalt «Hvem kysser best?») Jeg har altså et populærvitenskapelig prosjekt gående der jeg skal kysse med representanter for ulike grupper mennesker for å finne ut hvilken gruppe som kysser best. 
– Om dere klarer å dra hodet ut av instagramkontoen til Kendall Jenner som poserer seg gjennom på Coachella henslengt på lasteplan, så klarer dere vel å legge sammen to og to. Det blir en fest! Gled dere. 
LOOOL! Hvem tror du blir den store vinneren?
– Her er jeg åpen, profesjonell og upartisk. Men jeg kan røpe at jeg holdt en knapp på Mr. Lee, men han takka dessverre pent nei. Men langsint er jeg ikke, sitter og varmer noen kyllingnudler as we speak.

Fortsetter under


SMELT! ELSE FIKK KLINE LITT MED EINAR TØRNQUIST (TV 2)

Var det du selv som kom på idéen om kyssespalten?
– Nei, kyssespalte-ideen har vi kjøpt av syv jødiske tekstforfattere i New York. Godkjent av Larry sjøl. 
Hvordan klarer du forresten å alltid være så blid?
– Jeg sluttet å høre på Bjørn Bønna Eidsvåg hver eneste dag. Det ble for mye en periode. Fikk inn Energy på Jessheim i ’98 – og siden har jeg vært hekta på DNB. Ikke banken, men drum’n’bass. 
Til slutt, kjære Else. Kan du lage en liten guide til leserne våre? Hvordan være 100 % glad alltid?
– Det er umulig å være 100 % glad, da må du ta narkotika. Anbefales ikke. Men dere kan melde dere inn God stemning-klubben, den har årsmøte på TV2 hver onsdag kl. 2140. Jeg skal gjøre mitt beste for å løfte eventuelle hengehuer opp på et brukbart nivå. 
Se nytt (og vondt) klipp hvor Else får sparken av TV 2-sjef Trond Kvernstrøm: 


Se Det er lov å være bli med Else hver onsdag kl. 21:40. 

Se også: SMS-intervjuet med Sigrid Bonde Tusvik 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer