Hopp til hovedinnhold
213 + THE 6 (BLOOD MONEY/EONE)

Se Drake være trygg i Compton med The Game

213 + THE 6 (BLOOD MONEY/EONE)

Etter at hip-hop-verdenen er enig i at Meek Mill overraskende nok ble «bodied by a singing n*gga», så får vi se Drake i den nye videoen til The Game. «100» ble/blir kanskje ikke det store westcoast-anthem’et som mange håpet på. (Det kunne – nesten – vært en låt som ikke kom med på fra Drakes seneste skive.) Men videoen er i alle fall ekte nok skutt i Compton. Det blir ingen stor rundtur i den legendariske byen for Drizzy, men han tøffer seg i en bakgård og på taket av en bil via regissør Theo Skudra.
 
Game rapper at han har skuddsikker vest til Drake, 40, Hush og resten av OVO når de kommer til LA.
 
– A vest for every n*gga with an owl on his chest   
 
Cali-gutten benytter også anledningen til å snakke sidelengs til sin forrige mentor 50 Cent (som ble skutt 9 ganger av Mike Tysons livvakt i 2000).
 
– Run up on you at your granny house, give you 9 like Fif
 
Fortsetter nedenfor.

Young Money-artisten åpner verset sitt med å gå etter Birdman og Cash Money, som ifølge søksmålet til Lil Wayne ikke har betalt Young Money penger på tre år.
 
– Had n*ggas tell me to my face how we were family / and how they love me while they was skimmin’ off the budget
 
Låten, produsert av Wiz Khalifa-gutta Johnny Juliano og Cardo, er den tredje singelen fra The Games sjette album The Documentary 2,
som slippes 28. august. 35-åringen er nå hos indielabelen eOne (gamle
Koch) via sin egen sjappe Blood Money.
 
The Game forrige plate Blood Moon: Year of the Wolf fikk lunken respons, men rapperen har heldigvis hendene fulle med realityshows.  

Hvis ikke tre sesonger med VH1-serien Marrying the Game med hans babymamma Tiffney Cambridge er «100» svett nok; Straks er Game klar med dating-gameshowet She’s Got Game. Her skal 10 damer knive om å bli hans nye kjæreste. Se teaser ovenfor.

PS: Ny musikk med klassisk westcoast-sound fra The Games Compton-kollega: Tre låter i topp 20 på Billboard Hot 100

Les mer