Hopp til hovedinnhold
UMIDDELBAR OPPSVING FOR STEFFLON DON: VIL NICKI MINAJ BLI IRRITERT? (INSTAGRAM)

Se Drake være flø(r)tepus på Instagram Live

UMIDDELBAR OPPSVING FOR STEFFLON DON: VIL NICKI MINAJ BLI IRRITERT? (INSTAGRAM)

Da Stefflon Don oppfordret sine følgere om å ringe henne opp på Instagram Live hvis de ville ta henne ut på date, var ikke Drake vond å be.


Kanadieren ringte opp London-jenta fra bilen, mens neste 40 000 seere fulgte med direkte.


I’m single and ready to mingle, sier den 32 år gamle småbarnsfaren til briten i snutten nedenfor.(«Jeg er singel og klar for å menge meg»? 😂)Stefflon oppfordrer seerne til å skrive «keep» eller «done».– Jeg er en selvsikker fyr som klarer meg bra i hvilket som helst rom, argumenterer Drake når hun spør hvorfor hun bør date ham.– Jeg har kjent deg en stund, vi har det morsomt sammen…
Vi kan lage en tune i studio sammen. Jeg kan organisere alle dine høyhælte sko og dine outfits og parykker for deg, fortsetter sjarmøren, som tilbyr seg å sortere tingene hennes etter farger.Praten ser ut til å fungere overfor Steff.– Er han en keeper? For nå rødmer jeg. Jeg tror jeg er forelsket, sier 26-åringen.Den britisk-jamaikanske rapperen/sangeren gjester «Peak» fra Drakes seneste blockbuster
Scorpion, hvor hun også snakker om dating.Bitch been with this boy, yeah, for four weeks I told her go on a date / all of a sudden she married / didn’t say get bloodclaat married, sier hun på Drake-låten.

Stephanie Victoria Allen, som hun egentlig heter, er født i England og har bodd 10 år i Nederland. 
 
Drizzy er svak for europeiske damer. I fjor fikk han barn med den franske snuskstjernen Rosee Divine alias Sophie Brussaux. 
 
Se Drake ringe opp Stefflon Don på Insta: 


 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer