Hopp til hovedinnhold

Se Drake på springbreak i Mexico

ÅSÅM! (MTV)

Her fremfører Drake (for første gang på tv), den første singelen fra debutalbumet Thank Me Later, som etter planen kommer i salg i mai, foran en gjeng totally awesome, hvite amerikanere på kegstand/hackeysack-Springbreak-ferie i Mexico.

Den kanadiske 23-åringens f.e.n.o.m.e.n.a.l.e. «Over» er (som vanlig) produsert av Boi-1da:


Dessverre er den naturligvis sensurert. Her er den originale studioversjonen:


Et par av Drakes nye «venner»/yes-men følte seg teite første gang de hørte denne.
(P3, list «Over». Dere har ingen reklamepenger å tape. Festivaler, book ham. Dere har nok indierock/indiepop.)
Hører du hvilken raddisduo og Jamaica-stjerne Drake indirekte referer til ved å låne en linje? Ikke Gatas Parlament og Nico D.

Svar: dead prez og Bob Marley.

– One thing ’bout music is when it hit you feel no pain.

Et av de bedre sitatene i musikk.

På «Over» sender også Drake litt kjærlighet til en av verdens flotteste filmanmeldere, Roger Ebert, etter at den eldre mannen for noen uker siden twitret at Drake er the shit.

Oppsving: Det er ikke vanlig kost å bli hyret av Coca Cola (for Sprite) før man har sluppet sitt debutalbum, men Drakes korte historie inneholder et uvanlig høyt nivå av boost.


Denne Timbaland/Drake-låten er nå i rotasjon på norsk radio:


Ludacris, som igjen er #1 på albumlisten i USA (igjen ignorert i Norge), fremfører sin nye singel «My Chick Bad» med Drakes rå kollega, rumpetrollet Nicki Minaj, alias den eneste relevante, amerikanske jenterapperen nå.

På låten sender Luda en shoutout til en svensk jente:


(Stakkars Mimi. Hennes remixalbum Angels Advocate er angivelig lagt på permanent is grunnet de første singlenes kjølige mottakelse.) 

I den TAJ Stansberry-regisserte «My Chick Bad»-videoen er Nicki Minaj en slags frøken Freddy Krueger, noe som passer bra ettersom nye A Nightmare on Elm Street snart har premiere. Eve, Trina og ekstra sassy frøken Diamond (<3), som er med på remixen, dukker også opp. Såvidt.

Se ny trailer: Drikk masse, masse, masse kaffe


Nyeste saker fra 730.no

Les mer