Se det koselige huset de har kjøpt i Beverly Hills for 110 mill

31. okt 2018 kl. 00:00
(COMPASS)

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Jenner and Travis Scott (@kyandtravis) on


Det ser ut som Kylie Jenner, hennes babydaddy og Young Stormi vender snuten fra Calabasas mot Los Angeles, nærmere bestemt luksusbyen Beverly Hills. Paret har i alle fall punget ut 110 millioner kroner for et krypinn på 900 kvm ifølge TMZ.  


Huset, som ligger like ved Beverly Hills Hotel, har syv soverom (det største soverommet, hvor Ky og La Flame trolig skal bolle seg, er på 210 kvm) og selvfølgelig basseng, kino, trenings- og massasjerom og et eget kjøkken for kokken.

(COMPASS)

(COMPASS)

(COMPASS)

(COMPASS)

(COMPASS)
 
(COMPASS)
 
(COMPASS)
 
(Man hadde fått ca. 70-80 prosent rabatt på dette huset hvis det lå i en random norsk by?)
 

Hvis du syns innsiden av huset ser litt «vanlig» ut; dette er fra brosjyren til megleren og viser kun interiøret til den forrige eieren. Kylie skal trolig pusse opp alt. 

La huskjøpet være en indikasjon på at du må aldri slutte å følge drømmene dine om å bli en rapper eller influencer/sminkegründer. 

 
Travis Scott slapp nylig en musikkvideo med Drake som er en av årets feteste så langt. Texas-rapperen kommer snart til Skandinavia, og etter det 730.no erfarer har minst to norske festivaler lagt inn bud. Norgesuvenn? Neida, men 26-åringen har kansellert to norske konserter så langt. Fingre krysset for at han kommer i sommer 🔥 Helst sammen med Kylie og Stormi.
 
Se også: Tyga forklarer hvordan han hjalp Kylie Jenner å få suksess 👀