Hopp til hovedinnhold
DRAKTEN ANNO 2017 (DC/WARNER)
DRAKTEN ANNO 2017 (DC/WARNER)

Se det første bildet av drakten til Wonder Woman 1984

Innspillingen av Wonder Woman 2 er ikke ferdig før til høsten. (Siste location er på Tenerife.) Men de første offisielle bildene er allerede ute. I helgen delte Gal Gadot det nyeste.

Superhelten går nå tilbake til fremtiden, jamfør tittelen Wonder Woman 1984 alias WM84. Hun har altså flyttet seg fra 1. verdenskrig til 80-tallet. Her blir Diana Prince dratt inn i den kalde krigen mellom USA og Sovjetunionen.

(Kanskje en påminnelse for Donald Trump? Apropos 1984 og den kalde krigen: Arne Treholt ble arrestert dette året. Oslo-mannen, som var byråsjef i Utenriksdepartementet, ble dømt til 20 års fengsel for spionasje for Sovjetunionen og Irak.)

Det første bildet av Wonder Womans kostyme fra den kommende filmen viser en mer fargesprakende, flashy drakt, mer lik tegneserien. De sterke fargene skyldes ikke (bare) fotojustering; andre bilder fra kulissene bekrefter at drakten har blitt kraftig oppgradert. 
Perfekt for 80-tallet:

WONDER WOMAN ANNO 1984 (DC/WARNER)

Noe annet bildet viser er at Wonder Woman befinner seg på kjente The Next Whiskey Bar i The Watergate Hotel i Washington, DC. Det ser altså ut som Diana må megle med landets ledelse.

Gal Gadot er denne gangen produsent i tillegg til hovedrolleinnehaver. Hun fikk sparket Brett Ratner og hans selskap RatPac-Dune Entertainment, som produserte den første filmen. Årsaken var at flere kvinner fortalte at de har blitt seksuelt trakassert av mogulen. (Noe norske Oda Evjen Gjøvåg har erfart.)

Russland er ikke det eneste Wonder Woman skal bryne seg på. Vi gleder oss til å se bilde av komiker Kristen Wiig som superskurken The Cheetah. (Se tegning av gepardkvinnen her.)

PILOTEN LEVER (DC/WARNER)
Chris Pine er tilbake som pilot Steve Trevor – og tilbake fra døden? Det forrige bildet fra filmen bekrefter så. Trolig med litt vidunderlig hjelp, ettersom både han – i likhet med Diana – ikke ser eldre ut. 
Lurt å få Chris tilbake, da kjemien mellom han og Gal er fenomenal i den første. 


WONDER WOMAN KJØRER SEG KJAPT OPP PÅ 1984 (DC/WARNER)
Premieren er satt til 2020.
Etter innspillingen av Wonder Woman 1984, begynner Gal å skyte thrilleren Red Notice. 33-åringen spiller her mot Dwayne «The Rock» Johnson, i regi av Rawson Marshall Thurber (DodgeBall, undervurderte Easy AWe’re the Millers).
Det har blitt hevdet at Lisa Loven Kongsli returner som Menalippe Hennes IMDb lister dog ennå ikke navnet hennes, og det er lite hos hennes Instagram som indikerer filming. (Det er trolig ikke lov å poste noe fra settet – eller røpe at man er med før det er annonsert.)

Ordet på gatene er at Lynda Carter fra 70-tallsserien Wonder Woman har en rolle. 66-åringen spiller den amerikanske presidenten i DC-serien Supergirl.

En ting som er sikkert er at regissør Patty Jenkins har sikret seg Pedro Pascal: Fra Game of Thrones til Narcos til Wonder Woman 2 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer