Hopp til hovedinnhold
BOOTYLICIOUS, MEN DEFINITIVT IKKE BEYONCE (ABC)

Se det beste (og DÅRLIGSTE!!!) fra American Music Awards

BOOTYLICIOUS, MEN DEFINITIVT IKKE BEYONCE (ABC)


Få bryr seg egentlig om American Music Awards, så vi skal ikke plage dere med vinnerlisten. Men la det være sagt at europeiske One Direction vant tre priser, blant annet for årets beste artist. Salute?

Se
Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Zayn Malik riste løs gjøre «Night Changes» nedenfor.
Harry synger egentlig alle refrengene alene på denne låten. Men for at det skal virke som at alle er like viktige synger alle på de to siste refrengene… Litt teit? Men greit nok. Ikke første gang de gjør det heller. (Og de synger den tusen ganger bedre i denne akustiske versjonen.)

Diplo-produserte «Booty» føles kanskje som en flopp, men låten ble Jennifer Lopez’ nest høyeste Billboard Hot 100-debut noensinne (#18). Dette takket være YouTube-streamingen… Takket være videoen med de rause rumpene til hun og Iggy Azalea. Nattens opptreden byr på mye mindre stump. Etterhvert tar 45-åringen «Throw Your Hair Back», ikke fra hennes nye album:

Lorde gjør en dramatisk vri på sin Paul Epworth-produserte «Yellow Flicker Beat». I hjemlandet har låten har blitt en ny smash for den nyzealandske 18-åringen (#4), mens den foreløpig har fått kjølig mottakelse i USA (#74) og i Norge (ikke nådd VG-lista):

Lil Wayne med sin kjæreste, YMCM-artist og snart realityshow-aktuelle Christina Milian presenterer «Start a Fire»… Den burde heller hete «Bucket of Water». Makan til lunken og dvask affære? Unnskyld fransken, men er Weezy tatt av fittetåka? Eller er det bare brus og med sterk hostesaft? Låten er et av skippe-sporene på kommende Tha Carter V:

Vokalfest med Jessie J og Ariana Grande feat. Nicki Minaj. «Bang Bang»! Jessie – som 730 nettopp traff – er The $hit, og hennes flinkisfinesse og sjarm smitter over på VIP’en på første rad, som hun hilser på. Outfit’en til Ari er akkurat passe kort. (AYO!) Nicki er litt ukomf med å dele scenen med andre jenter, men spytter godt:

Taylor Swift tar sin seneste #1 hos Billboard Hot 100; «Blank Space», gjort av den svenske popmesteren Max Martin og hans sidekick Shellback alias Karl Johan Schuster.
Teatralsk opplegg:

Fergie gjør sitt comeback-forsøk
«L.A.LOVE (la la)» med Compton-rapper YG, produsert av DJ Mustard. (Som man tydelig hører.) Den snart 40 år gamle The Black Eyed Peas-«jenta», som her har sin første tv-opptreden på seks år, ser flott ut i Jean Paul Gaultier, som hun litt klønete stripper ned til en body på slutten. Musikkvideoen, med mor i bikini, ser du her.

Selena Gomez (nå med ny nese?) fikk sine homegirl Taylor Swift på gråten da hun tok sin nye Justin Bieber-klagesang
«The Heart Wants What It Wants»
. Se litt av opptredenen i dette kulørte innslaget, som også viser hvordan Selena takker Jesus:

Iggy Azalea gjør «Fancy» iført skjorte og slips og en metall-ish blazer, med britiske Charli XCX. Deretter bytter australieren til en body og gjør «Beg For It» med danske Mø på refrenget. Låten er fra Reclassified, luksusversjonen av debutalbumet The New Classic (fem nye spor). Mø er ikke med på opptredenen. (Charli har skrevet refrenget som Mø synger.) Iggy er mindre stiv enn Nicki på scenen.

White hot, classy show med Nicki Minaj og Skylar Grey. «Bed of Lies» følger opp «Anaconda», fra New York-rapperens kommende album The Pink Print. Hvis du lurer på hvorfor ikke spesielt dritpopulære, snart 29 år gamle
Skylar får gjeste materialet til så mange stjerner (Dr. Dre, Puff Daddy, T.I., Eminem), så er det fordi hun er signert til britiske Alex da Kid. Som stort sett har produsert låtene hvor hun har refrenget. Slik som denne.

Norgesaktuelle 21 år gamle Ariana Grande gjør en semi-unplugged medley med «Problem», «Break Free» og sin nye The Weeknd-hit «Love Me Harder». Canadieren, som nå har fått tusenvis av nye fans på grunn av Ari, er med på scenen. Stilig levert fra lillemor, mens helgegutten sliter vokalmessig. (I Oslo Spektrum med Drake sang The Weeknd nesten kontinuerlig ute av pitch.)Ariana stjal showet under årets EMA i Skottland: Se her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer