Hopp til hovedinnhold
JØRGEN AKA J. BAYOU HYGGET SEG MED FIFFEN PÅ AMANDAPRISEN (MOBILBILDE: GILBERT LUNDE/MER)

Se den norske kvinnebeskytterens TV-comeback

JØRGEN AKA J. BAYOU HYGGET SEG MED FIFFEN PÅ AMANDAPRISEN (MOBILBILDE: GILBERT LUNDE/MER)


(MOBILBILDE: GILBERT LUNDE/MER)

Eskil Vogts Blind ble velfortjent årets store vinner under helgens Amandaprisutdeling i Haugesund, men musikalsk sett fikk også Jørgen Johnsen alias J. Bayou mye skryt. 

I juni slapp J. Bayou (tidligere Name) sin første singel på fem år, og den lekre videoen kan du se under. Vi tok også en prat med ham om comebacket og ønsket om å beskytte kvinner, les hva han hadde på hjertet den gang her.


Jørgen, hvordan var det å opptre livedebutere som J. Bayou – på TV? 

– Det var fantastisk. Spesielt siden jeg hypet meg opp hele dagen ved å synge Journey – «Don´t Stop Believin’». Asbjørn Slettemark, Mona B. Riise, Gilbert Lunde og en hel matsal av Amanda-kjendiser kan også bekrefte at jeg sang 4 Non Blondes sin udødelige klassiker «What´s Up?» under frokosten den dagen. Jeg velsignet dem også med Axl Rose-dansen. 
– Det var ganske stort for meg å få muligheten til å synge på en så stor tilstelning. Å få så mange positive tilbakemeldinger av kollegaer, skuespillere, gamle filmhelter og folk jeg aldri har møtt, gjorde meg veldig ydmyk. Selve opptredenen varte bare fire minutter, men de fire minuttene var magiske for meg å oppleve.


Musikkvideoen til «Protector»:


Se livesnutt fra Amandaprisen under

Manager Gunnar Greve var naturlig nok stolt, og forteller hvorfor han signerte J. Bayou: 

– Da jeg hørte «Protector» og hans neste singel «Every Little Thing» for første gang under en studiovisitt hos Tailors (produsentene) var det en av de umiddelbare wow-opplevelsene man kan ha med musikk.

– Historien har vist gang på gang at det faen ikke er lett å breake norske soul- og RnB-artister, men jeg er overbevist om at J. Bayou besitter musikalske begavelser som kommer til å bryte overflaten og skyte opp av undergrunnen før eller senere. Hans låtskrivertalent er vanskelig å bestride, og med helgens opptreden i Haugesund håper jeg folk skjønner at han også er en av Norges beste mannlige vokalister. 

Se J. Bayou – «Protector» live nå:

Fint? Hør Hannas hjerte banke ♡

Nyeste saker fra 730.no

Les mer