Hopp til hovedinnhold
DADA LIFE (PRESSEBILDE)

Se de siste syv navnene til Findings-festivalen i Oslo

DADA LIFE (PRESSEBILDE)

Nå er det ikke lenge til et av årets norske festivalhøydepunkter arrangeres. 29. og 30. mai spiller en rekke elektroniske artister på Bislet i Oslo, sammen med et par solide popartister. Se full line-up nederst. 

I morgen slippes det ferdige programmet, så da kan du finne ut hvem som spiller hvilken dag, og til hvilke tider. Fra og med mandag kan du også kjøpe dagpass til festivalen.

Disse fullfører årets plakat til Findings: 

Artistbio via Findings

Dada Life synes house-musikk skal være veldig bra, men også like gøy for artistene og publikum. Festen skal aldri ta slutt og hvilepulsen skal aldri kicke inn. Det skal danses til beina svikter! Dada Life har siden 2010 ligget på DJ Mags liste over verdens 100 beste DJ’s! Målet er å sjokkere og overraske med hvert nye liveshow, samtidig som Dada Life nekter å stagnere musikalsk. De har erobret verden ikledd banandrakter og bevæpnet med tusentalls champagneflasker, og vi gleder oss til å se hva de finner på under årets festival!

Fortsetter under 

Belgiske Lost Frequencies har på kort tid skapt et navn innenfor EDM- miljøet med sine nyskapende remixer og originale låter. Hiten «Are You With Me», lå en måned som nr 1 på de belgiske listene, og har i Norge ligget inne på Spotifys topp 10-liste i flere uker.
 
Den nye norske sensasjonen OMVR og det allerede legendariske klubbkonseptet Get Dancy!, de hotte DJ-ene og produsentene Lenno, Jamie og Sonny Alven utfyller årets line-up!

Fortsetter under 


Alle artistene til Findings 2015:

Avicii, Axwell  Λ  Ingrosso, Afrojack, Jessie J, Dada Life, Broiler, Project Fresh Socks,  Tommy Døske, Lenno, Gabrielle, Fehrplay, CLMD, John De Sohn, Bearson, Lost Frequencies, Jamie, Matoma, Sonny Alven, OMVR, Nils Noa og Get Dancy!

Se også: Norske, elektroniske stjerner skinte i Miami 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer