Hopp til hovedinnhold

Se de første bildene fra Ryan Goslings regidebut

POPPER REGI-CHERRY’EN (WARNER BROS.)

Ryan Gosling er klar til å vise frem sin første film som regissør, Lost River (arbeidstittel How to Catch a Monster), på Cannes-festivalen i neste måned. Som en ørliten teaser har den kanadiske skuespilleren sluppet de to første offisielle bildene fra filmen. Difuse saker som bør kunne hinte om stemningen Ryan byr på.

Handlingen beskrives som «et moderne eventyr» om en enslig mor i byen Lost River, som blir dratt inn i en mørk livsstil via et snodig utested, mens hennes
tenåringssønn oppdager en hemmelig vei til en undervannsby. For at familien skal overleve så må moren dykke ned i det mystiske dypet.

33-åringen har gitt hovedrollen til Christina Hendricks alias kontorfruktfatet Joan Holloway i AMC-serien Mad Men og Blanche i Ryans 2011-film Drive. Det ene bildet fra Lost River viser kanskje Christinas karakter utenfor nattklubben som gjør livet hennes surt:

 
Fortsetter nedenfor.
 
(WARNER BROS.)

(WARNER BROS.)

David Lynch-ish? Gjerne. Kanskje med litt innflytelse fra Ryans freaky rockeduo Dead Man’s Bones.

The Goz har produsert Lost River sammen med Marc Platt, Adam Siegel og Michel Litvak, som selvfølgelig sier at de er oppspilte over prosjektet.

– Vi er begeistret over å produsere Ryan Goslings debut som manusforfatter og regissør, og fortsetter vårt samarbeid som startet med Drive, forteller trioen i pressemeldingen som kom før innspillingen startet.

– Han har komponert et vakkert, uforglemmelig manus, og har en veldig klar visjon om hvordan han skal bringe det til live. Hans evne til å dra publikum inn i sin verden som skuespiller vil også komme godt med som filmskaper.


EVA OG RYAN <3 (M. CHEMS)

Tenåringen i filmen spilles av Iain De Caestecker fra serien Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.,
Saoirse Ronan fra The Grand Budapest Hotel har rollen som nabojenta Rat, mens The Place Beyond the Pines-stjernen
Eva Mendes, som angivelig nylig ble fridd til av Ryan, spiller Cat som jobber på klubben.

 
Det er forventet at Warner Bros. (som forsøkte å overtale Ryan til å bli Batman i Batman vs. Superman) vil legge premieren til oktober.
 

Se også: Christina Hendricks er «USAs hotteste kvinne»? ← iallefall ifølge disse kvinnene

Nyeste saker fra 730.no

Les mer