Hopp til hovedinnhold

Se Coolio (50) kræsje studentfest og ta oppvasken

0 STJERNERS MIDDAG -___- (UNIVERSAL)

Et av ukens mest bisarre klipp kommer i form av mobilsnutten under: Etter en konsert i den nord-britiske byen Preston kastet den (ensomme og kontaktsøkende) rapperen Coolio seg over noen lokale studenter, og proklamerte at han gjerne ville lage middag til dem. Noen timer senere befinner 50-åringen seg på skinnsofaen til de griseheldige britene, som både korer og jammer med på en forlenget versjon av fars 90-tallsklassiker «Gangsta’s Paradise» – rett etter at Compton-stjernen angivelig skal ha laget deilig middag og tatt oppvasken.
 
Opplasteren av YouTube-snutten Olivia Johnson-Aley skriver: 
 
– Møtte Coolio på en studentkveld i Preston og han sa han ville lage mat til meg og romkameratene mine, og det var akkurat det som skjedde. Vi tok også en pause fra kokkeleringen og hadde en jamsession. Mest surrealistiske kvelden vi noensinne har hatt!
 

Cool(io) story, bro ♥ Se episk mobilvideo her:

Vi må aldri glemme: Far hadde muligens rapgamet i lås & slå på 90-tallet, men har brukt de senere tiår på å kjøre seg noe grasalt opp som kokk. Coolio har både gitt ut kokebøker og gjestet en rekke (web-tv-sendte) matprogrammer.

Se også: Hårete helgequiz! Vet du hva dette er?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer