Hopp til hovedinnhold

Se Chloë Moretz sette fyr på alt som Carrie

– Jeg har aldri vært så glad som nå! Takk Kim Pierce og takk MGM for mitt livs største sjanse, jeg skal aldri glemme det.

Den 15 år gamle Atlanta-jenta Chloë Grace Moretz twitret takk til regissøren og filmselskapet da hun ble tildelt hovedrollen i Carrie. Skuespilleren, kjent som drøye Hit-Girl i Kick-Ass, blir high school-eleven som vokser opp med en fæl mor og enda fælere medelever som mobber henne. Etterhvert oppdager hun skjulte telepatiske evner, som får fatale følger for drittsekkene på skolen.Og som vi ser i den nye traileren: Også for hele byen.
Carrie har premiere i mars.Gyseren, basert på Stephen Kings 1974-roman, ble filmatisert to år senere via Brian DePalmas intense klassiker med Sissy Spacek i hovedrollen. I 2002 ble Carrie spilt av Angela Bettis (
Girl, Interrupted) Carrie-serie for NBC. Showet ble ikke noe av, så opptakene ble til en film.Mulig 2013-versjonen ikke får samme vaskeseddel som originalen: IF YOU’VE GOT A TASTE FOR TERROR… TAKE CARRIE TO THE PROM.
Ordet på gatene var først at
Dakota Fanning fra Twilight skulle spille Carrie. Julianne Moore har rollen som moren. I originalen blir hun spilt av Piper Laurie, som fikk Oscar-nominasjon.

Chloë spiller vampyr i den amerikanske versjonen av fenomenale Låt den rätte komma in, foreldreløse Isabelle i Martin Scorseses Hugo og mot Johnny Depp.

Les mer