Hopp til hovedinnhold
Første intervju ever? I alle fall på veldig lenge.

Se, Cashmere Cat snakker!Utenom å være flink til å lage musikk – og sitt fleeky hår – så er Cashmere Cat kjent for å ca. aldri gjøre intervjuer. Men denne uken sa han ja til å snakke med The Fader


I tillegg til sine fire EP’er, så har Halden-pus Magnus August Høiberg produsert låter for blant andre Ariana Grande («Be My Baby» + hans egen ferske singel «Adore»), Ty Dolla $ign, Ludacris, to med Tinashe og tre med Charli XCX. Ofte i sammen med norske Stargate, noe bladets intervju ikke nevner.


Det er ble heller ingen prat om popgudinnen Ari. (Ikke noe: «Er hun artig å jobbe med? Henger dere ut? Er hun morsom? Hvordan lukter håret hennes? Etc.)


Her er noen av sitatene The Fader har fra Cashy:

Om Halden:


– Det var ingen DJ’er og ingen hørte på rapmusikk.


Om slutten på sine gamle, hardcore, fingernemme turntabilist-dager:


– Jeg innså at musikkdelen var mer interessant for meg enn å slå intenst på fader’en… Jeg hadde gjort så mye hard musikk i lang tid. Jeg ville gjøre saker som ikke bare var for en gjeng med ufreshe karer som fistpumpet på første rad.


Om nyheten om at Kanye brukte låten hans:


– Jeg ble gal. For meg så føles det som min største bragd.
Om å bli mer pratsom:


– Det handler egentlig om talen man gir før man spiller noe for noen. Det handler ikke lenger om kun meg og datamaskinen. Det er ikke bare beatsene som gjør at folk velger beatsene, du vet?


Om å få produsenten Benny Blanco som sin mentor, og å jobbe med artister:

– Han mailet meg, og en uke senere var jeg i huset hans og hang ut med Maroon 5… Vår første session var med Jeremih, og jeg var livredd…. En stund synes jeg det var skummelt å være i studio med en artist, men nå er det hverdagen min… Jeg forsøker å gjøre mer intervjuer også. Jeg forsøker å gjøre skumle ting noen ganger. Dessuten føler jeg at jeg har ting å snakke om, du vet?
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer